Prosinko

Osoite: Oulu

Prosinko on nykyaikainen tilitoimisto, jolla on erityisosaamista ravintola- ja rakennusalalta. Yritys on perustettu tarjoamaan murroksessa olevalle tilitoimisto-toimialalle uutta ja tehokasta näkökulmaa. Mielestämme toimiala tarvitsee kipeästi uusia tekijöitä luomaan nykyaikaisen taloushallinnon tulevaisuutta. Missionamme on auttaa asiakkaitamme löytämään ja saavuttamaan taloudelliset tavoitteensa.

Perinteiseen kirjanpitäjään verrattuna, ulkoistettu ja nykyaikainen taloushallintomme auttaa yrittäjää ymmärtämään paremmin kokonaiskuvaa yrityksen taloudesta. Autamme raportoimalla ja analysoimalla asiakkaidemme liiketoimintaa selkokielisesti. Liiketoimintamme ydin on aito halu palvella asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla.

Lue lisää palveluistamme: www.prosinko.fi/palvelut/

Yhteyshenkilö

Tiina Terho

Toimitusjohtaja

+358405628546

[email protected]

Yhteyshenkilö

Juho Kolmonen

Yrityskonsultti

+358451188911

[email protected]

Kumppanuustaso: ? Netvisor-tilitoimistojen kumppanuustasot ovat: partner, premium ja premium+

Partner

Palvelut:
Toimipiste:

Oulu

Jätä tarjouspyyntö

Pyydä tarjous: Prosinko


  • Omat yhteystiedot
  • Tarjouspyynnön tiedot
  • Voit kertoa sinulle merkittävistä asioista ja teemoista, esimerkiksi mobiilikäytöstä, tekoälystä tai korkeasta automaatioasteesta.
  • Ehdot
  • Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.