Talousverkko Mikkeli

Osoite: Maaherrankatu 8 M 4 Mikkeli 50100

Talousverkon Mikkelin tilitoimisto on palvellut asiakkaitaan jo vuodesta 2008 lähtien. Toimimme Kauppakeskus Akselin 3. kerroksessa. Toimistolla on asiakkaita monilta eri toimialoilta ja kokoluokaltaan aina pienistä yhden hengen toiminimistä pörssiyhtiöihin saakka.

Tilitoimisto tarjoaa asiakkailleen sekä sähköistä taloushallintoa, että tilitoimistopalveluja perinteisellä mallilla. Suosittelemme siirtymistä sähköiseen taloushallintoon, joka kasvattaa suosiotaan vauhdilla.

Olemme sähköinen tilitoimisto

Sähköinen taloushallinto ei vaadi erillisiä ohjelmistoinvestointeja, vain tietokoneen sekä internet-yhteyden. Sekä asiakas että tilitoimisto pääsevät tunnuksillaan samaan ohjelmistoon ja voivat siten seurata taloutta reaaliaikaisesti missä vain ja milloin vain. Työnjakoa voidaan asiakkaan ja tilitoimiston välillä sopia tarpeiden mukaan. Ohjelman tarjoamat automaattikirjaukset sekä asiakirjojen kertakäsittely vähentävät tilitoimiston työmäärää, joten asiakkaalle kokonaisratkaisu tarkoittaa tehokkaampaa ja edullista taloushallinnon ratkaisua.

Sähköiseen taloushallintoon siirtyminen voi tapahtua myös kesken tilikauden.

Ota yhteyttä niin keskustellaan lisää yrityksesi taloushallinnon tilanteesta ja tarpeistanne!

Yhteyshenkilö

Ksenia Seppälä

Toimiston esimies

+358 44 727 0542

ksenia.seppala@talousverkko.fi

Talousverkko Mikkeli

Jätä tarjouspyyntö
Kumppanuustaso: ? Netvisor-tilitoimistojen kumppanuustasot ovat: partner, premium ja premium+

Premium+

Palvelut:
Toimipiste:

Maaherrankatu 8 M 4 Mikkeli 50100

Jätä tarjouspyyntö

Pyydä tarjous: Talousverkko Mikkeli


  • Omat yhteystiedot
  • Tarjouspyynnön tiedot
  • Voit kertoa sinulle merkittävistä asioista ja teemoista, esimerkiksi mobiilikäytöstä, tekoälystä tai korkeasta automaatioasteesta.
  • Ehdot
  • Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.