Tili ja Laskenta Granö

Osoite: Himminpolku 2 Liiketila 37500 Lempäälä

Tili ja Laskenta Granö on pieni mutta monipuolinen tilitoimisto. Tarjoamme kattavia tilitoimistopalveluita nykyaikaisilla taloushallinnon ohjelmilla niin perinteisillä toimintatavoilla kuin myös ajanmukaisilla sähköisillä menetelmillä.

Palvelemme pieniä ja keskisuuria yrityksiä Lempäälän ja lähikuntien alueella.

Meille on tärkeää hyvät ja luottamukselliset asiakassuhteet, mikä näkyy asiakaslähtöisenä, henkilökohtaisena ja joustavana palveluna.

Ammattitaitoisen palvelun takaa yrittäjän yli 30 vuoden monipuolinen taloushallinnon kokemus sekä jatkuva ammattitaidon ylläpitäminen eri taloushallinnon osa-alueiden koulutuksilla, mm. yritysneuvojan erityisammattitutkinto.

Tilitoimistokumppanuus Visma Solutions Oy:n kanssa takaa ohjelmiston jatkuvan kehittämisen ja valmiit yhteydet sähköisen taloushallinnon hoitamiseksi.

Tili ja Laskenta Granön erityisosaamisalueena on rakennusalan yritysten sekä kiinteistö- ja asunto-osakeyhtiöiden taloushallinnon, alv- ja tuloverotuksen sekä yhtiöoikeudellisten asioiden tuntemus mm. perustajaurakoinnin kirjanpito, kiinteistön käyttöoikeuden luovutuksen alv-säännökset, rakennusalan käännetty verovelvollisuus, rakentamisilmoitukset verottajalle sekä yhtiöiden kokoustekniikka.

Palkkahallinnon osa-alueella erityisosaamista on mm. teknologia- ja rakennusteollisuuden palkanlaskennan, työsuhdeasioiden sekä TES -säännösten tunteminen.

Lue lisää tilitoimisto Tili ja Laskenta Granösta

Yhteyshenkilö

Sirpa Peräkasari

Yrittäjä, laskentamerkonomi, KLT, PHT

0405073961

sirpa@tilijalaskentasp.fi

Tili ja Laskenta Granö

Jätä tarjouspyyntö
Kumppanuustaso: ? Netvisor-tilitoimistojen kumppanuustasot ovat: partner, premium ja premium+

Partner

Palvelut:
Toimipiste:

Himminpolku 2 Liiketila 37500 Lempäälä

Jätä tarjouspyyntö

Pyydä tarjous: Tili ja Laskenta Granö


  • Omat yhteystiedot
  • Tarjouspyynnön tiedot
  • Voit kertoa sinulle merkittävistä asioista ja teemoista, esimerkiksi mobiilikäytöstä, tekoälystä tai korkeasta automaatioasteesta.
  • Ehdot
  • Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.