Tilikarelia

Osoite: Väinö Valveen katu 2 Lappeenranta 53900

Tilikarelia Oy on Lappeenrannassa toimiva tilitoimisto. Räätälöimme palvelut aina asiakkaan koon ja tarpeen mukaan, jolloin asiakas maksaa vain niistä palveluista, joita tarvitsee. Osaamista meiltä löytyy laajasti taloushallinnon saralta, mutta myös palkka- ja henkilöstöhallinnosta. Meiltä saat opastusta, reaaliaikaisia talouslukuja sekä aina henkilökohtaista palvelua. 

Luotettava
Tilikarelia Oy on taloushallintoliiton valvoma ja auktorisoima tilitoimisto, mikä tekee meistä luotettavan kumppanin. 


Ammattitaitoinen
Koulutamme henkilöstöämme jatkuvasti, minkä ansiosta voimme taata, että yrityksesi asioita hoitaa osaava ammattilainen, jolla on käytössään ajantasainen tieto alan muutoksista. 


Ajantasaiset ohjelmistot
Tarjotaksemme asiakkaillemme parhaat mahdolliset työkalut taloushallinnon hoitoon, teemme yhteistyötä ohjelmistotoimittajien kanssa ja pidämme ohjelmistot ajan tasalla. Hyvien ja ajantasalla olevien ohjelmistojen ansiosta, voimme tuottaa reaaliaikaista tietoa yrityksen taloudesta päätöksenteon tueksi. Näin yrittäjän aikaa vapautuu ydin liiketoiminnan hoitamiseen ja kehittämiseen. Opastamme ohjelmistojen käyttöönotossa sekä käytössä ja huolehdimme siitä, että taloushallinnon luvut ovat ajantasalla.

Yhteyshenkilö

Marika Jurvanen

Toimitusjohtaja

+358207497348

[email protected]

Tilikarelia

Jätä tarjouspyyntö
Kumppanuustaso: ? Netvisor-tilitoimistojen kumppanuustasot ovat: partner, premium ja premium+

Premium

Palvelut:
Toimipiste:

Väinö Valveen katu 2 Lappeenranta 53900

Jätä tarjouspyyntö

Pyydä tarjous: Tilikarelia


  • Omat yhteystiedot
  • Tarjouspyynnön tiedot
  • Voit kertoa sinulle merkittävistä asioista ja teemoista, esimerkiksi mobiilikäytöstä, tekoälystä tai korkeasta automaatioasteesta.
  • Ehdot
  • Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.