Talousverkko Lappeenranta

Osoite: Leirikatu 22 Lappeenranta 53600

Talousverkon tilitoimisto Lappeenranta on monipuolinen ja joustava tilitoimisto, joka perehtyy jokaiseen asiakkaaseen syvemmin kuin perinteisesti. Otamme oikeasti huomioon jokaisen asiakasyrityksen tarpeet yrityksen kokoon katsomatta sekä pyrimme aina mahdollisimman henkilökohtaiseen palveluun. Meillä yrityksesi kirjanpito on asiantuntevissa käsissä.

Tultuamme Talousverkon asiakkaaksi taloushallintomme sähköistettiin käytännössä kokonaan. Siirtyminen täysin sähköiseen taloushallintoon on parantanut huomattavasti työnteon tehokkuutta niin meillä kuin tilitoimistossakin. Lisäksi Talousverkko on tarjonnut meille monipuoliset erikoispalvelut kasvuyrityksen tarpeiden mukaan myös normaalin taloushallinnon ulkopuolelta. Tyytyväisenä asiakkaana suosittelen Talousverkkoa myös muille!

– Tero Eskola, Managing Director, Mevea Ltd.

Sähköisen taloushallinnon edelläkävijä

Sähköinen taloushallinto on ydinosaamistamme. Teemme tarvittaessa perinteistä paperista kirjanpitoa, mutta suosittelemme asiakkaillemme nykyaikaista digitaalista taloushallintoa, joka vapauttaa aikaasi niiden asioiden pariin, joissa ole mestari.

Kehittyneistä sähköisistä työkaluista huolimattta henkilökohtainen palvelu ja osaaminen on valttimme, josta hyödyt eniten.

Ammattilainen palveluksessasi

Kauttamme saat kaikki tarvitsemasi taloushallinnon palvelut. Tukenamme on koko Talousverkko-ketjun osaaminen, joten voit olla varma, että taloutesi on osaavissa käsissä.

Kauttamme saat kaikki nämä palvelut:

  • Kirjanpito- ja tilinpäätösasiat sekä veroilmoitukset
  • Laskutus, maksatuspalvelut, palkanlaskenta ja HR-asiat
  • Sisäinen laskenta, yrityksen taloustilanteen ja riskien analysointi
  • Aloittavan yrittäjän neuvonta
  • Controller- ja talouspäällikköpalvelu

Yhteyshenkilö

Päivi Heiskanen

Aluepäällikkö

040 533 0681

[email protected]

Talousverkko Lappeenranta

Jätä tarjouspyyntö
Kumppanuustaso: ? Netvisor-tilitoimistojen kumppanuustasot ovat: partner, premium ja premium+

Premium+

Palvelut:
Toimipiste:

Leirikatu 22 Lappeenranta 53600

Jätä tarjouspyyntö

Pyydä tarjous: Talousverkko Lappeenranta


  • Omat yhteystiedot
  • Tarjouspyynnön tiedot
  • Voit kertoa sinulle merkittävistä asioista ja teemoista, esimerkiksi mobiilikäytöstä, tekoälystä tai korkeasta automaatioasteesta.
  • Ehdot
  • Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.