Tilivirta Oy

Osoite: Aniankatu 5B, 15210 Lahti

Mahdollistamme helpomman elämän asiakkaillemme. Asiakkaanamme voit keskittyä liiketoimintaasi, kun huolehdimme taloudestasi. Kattava osaamisemme riittää – oli sitten kyse taloushallinnon prosessien kehittämisestä, verokonsultoinnista tai yritysjärjestelyistä.

Asiakkaanamme saat hoidettua kaiken talouteen ja verotukseen liittyvän asioinnin samassa paikassa. Nimetty vastuuhenkilösi tuntee Sinut ja liiketoimintasi, ja näin pystymme neuvomaan asiantuntevasti kaikissa asioissa. Meiltä ei tarvitse erikseen kysyä neuvoa vaan tarjoamme asiantuntemuksemme käyttöösi oma-aloitteisesti.

Pidämme aina asiakkaamme ajan tasalla mm. lakimuutoksista ja kerromme parhaat vinkkimme liittyen esimerkiksi verotukseen. Ota rohkeasti yhteyttä – autamme mielellämme!

Yhteyshenkilö

Päivi Virta

Toimitusjohtaja

0400798117

paivi.virta@tilivirta.fi

Kumppanuustaso: ? Netvisor-tilitoimistojen kumppanuustasot ovat: partner, premium ja premium+

Partner

Palvelut:
Toimipiste:

Aniankatu 5B, 15210 Lahti

jätä yhteydenottopyyntö

Pyydä tarjous: Tilivirta Oy


  • Omat yhteystiedot
  • Tarjouspyynnön tiedot
  • Voit kertoa sinulle merkittävistä asioista ja teemoista, esimerkiksi mobiilikäytöstä, tekoälystä tai korkeasta automaatioasteesta.
  • Ehdot
  • Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.