Optimi Talouspalvelut

Osoite: Isoniitynkatu 11, 15680 Lahti

Tarjoamme lakisääteiset taloushallintopalvelut ammattitaitoisesti ja tehokkaasti sähköisillä työkaluilla. Olemme kustannuskilpailukykyisiä ja tarjoamme sujuvat työkalut asiakkaiden henkilöiden käyttöön. Otamme halutessanne kokonaisvastuun lakisääteisistä velvoitteista. Voit keskittyä olennaiseen ja saada lisää huoletonta vapaa-aikaa!

Erikoisosaamistamme ovat talouspäällikköpalvelut. Ne pitävät sisällään mm. Tulos-, tase- ja tunnuslukuanalyysit, yrityksen veroneuvonnan, yrittäjän/osakkaan vero-optimoinnin sekä yritysjärjestelyt. Tutustu Personal Business Trainer (PBT) -palveluihimme. Lupaamme tarjota Teille merkittävän lisäarvon tyytyväisyystakuulla!

Luomme asiakkaan tarpeiden mukaisen graafisen raportoinnin, jossa voidaan yhdistää myös asiakkaan eri tietojärjestelmien ja muiden oleellisten tietolähteiden tiedot yhteen Business Intelligence – raportointijärjestelmään analysoitavaksi.Tavoitteena PBT-palveluissa arvon tuottaminen asiakkaalle ja sen omistajille!

Meillä on jo yli 50 tyytyväisen asiakkaan vauhdilla kasvava asiakaskunta ja erityisen tuttuja aloja meille on rakentaminen (ml. perustajaurakointi), urakointiala sekä IT-alan konsultit. Asiakkaiden kokoluokka vaihtelee yhden miehen yrityksestä yli 50 hengen yrityksiin. Tervetuloa asiakkaaksemme.

Yhteyshenkilö

Pekka Mäkelä

Myyntijohtaja

044-9756604

[email protected]

Optimi Talouspalvelut

Jätä tarjouspyyntö
Kumppanuustaso: ? Netvisor-tilitoimistojen kumppanuustasot ovat: partner, premium ja premium+

Partner

Palvelut:
Toimipiste:

Isoniitynkatu 11, 15680 Lahti

Jätä tarjouspyyntö

Pyydä tarjous: Optimi Talouspalvelut


  • Omat yhteystiedot
  • Tarjouspyynnön tiedot
  • Voit kertoa sinulle merkittävistä asioista ja teemoista, esimerkiksi mobiilikäytöstä, tekoälystä tai korkeasta automaatioasteesta.
  • Ehdot
  • Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.