Tilitoimisto Tasemylly

Osoite: Kuonomäentie 1 Klaukkala 01800

Tasemylly on perhevetoinen tilitoimisto, jossa on kirjanpitokokemusta yli 30 vuoden ajalta. Pitkä kokemus ja syvä ammattitaito luovat laadukkaan pohjan, jonka päälle on rakennettu uusi ja nykyaikainen sähköisiä järjestelmiä hyödyntävä tilitoimisto. Tarjoamme luotettavaa hyväntuulista palvelua ja mutkatonta taloushallinnon arkea.

Syksyllä 2019 teetetyn asiakastyytyväisyyskyselyn mukaan asiakkaamme kokevat saavansa meiltä ystävällistä ja joustavaa palvelua.

98% kyselyyn vastanneista asiakkaistamme suosittelisi meitä.

Tarjoamme monipuolisesti taloushallinnon palvelut niin pienille kuin suurillekin yrityksille. Ydintoimintaamme ovat perinteinen kirjanpito ja palkanlaskenta sekä monipuolinen talouden konsultointi ja raportointi. Näiden lisäksi tarjoamme apua erilaisiin talouden rutiineihin, kuten myynti- ja ostolaskuihin sekä toteutamme erilasia talouden projekteja.

Palveluistamme voit lukea lisää täältä.

Mikäli etsit hyväntuulista ja luotettavaa tilitoimistokumppania – ota rohkeasti yhteyttä!

Sähköpostilla: info@tasemylly.fi

Soittamalla: +358 10 231 4670

Tai tule käymään: Kuonomäentie 1, 01800 Klaukkala

Tilitoimisto Tasemylly

Jätä tarjouspyyntö
Kumppanuustaso: ? Netvisor-tilitoimistojen kumppanuustasot ovat: partner, premium ja premium+

Partner

Palvelut:
Toimipiste:

Kuonomäentie 1 Klaukkala 01800

Jätä tarjouspyyntö

Pyydä tarjous: Tilitoimisto Tasemylly


  • Omat yhteystiedot
  • Tarjouspyynnön tiedot
  • Voit kertoa sinulle merkittävistä asioista ja teemoista, esimerkiksi mobiilikäytöstä, tekoälystä tai korkeasta automaatioasteesta.
  • Ehdot
  • Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.