Tilitoimisto Mandaatti, Jyväskylä

Osoite: Huoltopolku 4, 40800 Vaajakoski

Tilitoimisto Mandaatti poikkeaa tavanomaisimmasta tilitoimistokentästä siten, että se tarjoaa taloushallinto- ja palkanlaskentapalvelujen lisäksi myös juridisia palveluja, talouspäällikköpalveluja sekä laajasti osaamista yrityksen kehittämiseen liittyvien palvelujen suhteen.

Henkilökohtainen ja nopea asiakaspalvelu on Mandaatissa tärkeää. Konkreettisesti se tarkoittaa esimerkiksi sitä, että Mandaatissa asiakas saa oman kirjanpitäjän, jonka saa kiinni nopeasti sähköpostilla tai puhelimella.

Kehittyneet ja monipuoliset sähköiset palvelut ovat nykyaikaiselle tilitoimistolle välttämättömiä. Lisäksi tilitoimiston asiakas on kohdattava myös henkisellä tasolla, ja häntä on pystyttävä auttamaan myös ennakoimattomissa tilanteissa.

Tilitoimisto Mandaatti on Oulusta lähtöisin oleva perheyritys. Se toimii myös Helsingissä, Jyväskylässä, Espoossa, Tampereella ja Limingassa.

Yhteyshenkilö

Karoliina Ahola

Liiketoimintajohtaja

0407281731

[email protected]

Tilitoimisto Mandaatti, Jyväskylä

Jätä tarjouspyyntö
Kumppanuustaso: ? Netvisor-tilitoimistojen kumppanuustasot ovat: partner, premium ja premium+

Partner

Palvelut:
Toimipiste:

Huoltopolku 4, 40800 Vaajakoski

Jätä tarjouspyyntö

Pyydä tarjous: Tilitoimisto Mandaatti, Jyväskylä


  • Omat yhteystiedot
  • Tarjouspyynnön tiedot
  • Voit kertoa sinulle merkittävistä asioista ja teemoista, esimerkiksi mobiilikäytöstä, tekoälystä tai korkeasta automaatioasteesta.
  • Ehdot
  • Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.