Nexus Accounting

Osoite: Vasarakatu 1 A 12 Jyväskylä 40320

Nexus Accounting on tilitoimisto, joka tarjoaa asiakkailleen asiantuntijapalvelut ja modernit välineet yritysten taloushallintoon ja kirjanpitoon. Palvelemme kaikkien alojen yrityksiä, erikoisosaamisenamme logistiikka- ja materiaalialojen toiminta ja taloushallinto.

Nexus Accounting palvelee sinua kaikilla taloushallinnon osa-alueilla. Meiltä saat sinulle sopivat ratkaisut kirjanpitoon ja yrityksesi taloushallintoon. Tarpeidesi mukaan räätälöitävät palvelumme sisältävät kaikki yrityksen tarvitsemat taloushallinnon osa-alueet. Lisäksi tarjoamme asiakkaillemme liiketoiminnan tukea ja konsultointia yli 20 vuoden yrittäjäkokemuksella.

Me Nexus Accountingilla haluamme luoda hyvän asiakassuhteen heti alusta alkaen ja palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla. Rakennamme aina yhdessä toimivan kokonaisuuden asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti.

Yhteyshenkilö

Titta Hamdi

Tilitoimistopalvelut

+358504708035

[email protected]

Yhteyshenkilö

Kalle Jokinen

MaKePro -asiantuntija

+358447478316

[email protected]

Yhteyshenkilö

Anne Kämäräinen

MaKePro -asiantuntija

+358407201905

[email protected]

Nexus Accounting

Kumppanuustaso: ? Netvisor-tilitoimistojen kumppanuustasot ovat: partner, premium ja premium+

Partner

Palvelut:
Toimipiste:

Vasarakatu 1 A 12 Jyväskylä 40320

Pyydä tarjous: Nexus Accounting


  • Omat yhteystiedot
  • Tarjouspyynnön tiedot
  • Voit kertoa sinulle merkittävistä asioista ja teemoista, esimerkiksi mobiilikäytöstä, tekoälystä tai korkeasta automaatioasteesta.
  • Ehdot
  • Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.