Aallon Jyväskylä

Osoite: Vasarakatu 9 B, 40320 Jyväskylä

Tilitoimisto kiinteistöyhtiöille, isännöintitoimistoille ja rakennustoimialalle – Aallon Jyväskylä

Toimialaratkaisuja tuottava Aallon Jyväskylä Oy tarjoaa monipuolisia tilitoimisto- ja taloushallintopalveluita rakennus- ja kiinteistöalalle räätälöitynä. Vuonna 1997 perustettu yrityksemme tarjoaa vuosien kokemuksella taloushallinnon ratkaisuja näiden toimialojen yrityksille ympäri Suomen. Mahdollistamme erikoistunutta osaamista vaativilla aloilla toimiville asiakkaillemme turvallisen ja ennen kaikkea sujuvan arjen.

Toimialayksikkömme on yksi harvoista rakennus- ja kiinteistötoimialoihin erikoistuneista tilitoimistoista Suomessa. Vahvalla erikoisosaamisellamme olemme kasvaneet valtakunnalliseksi toimijaksi ja saavuttaneet vahvan aseman kiinteistö- ja rakennustoimialojen taloushallintopalveluiden tuottajana. Kaikkia asiakkaitamme yhdistää halu digitalisoida taloushallinnon prosesseja. Asiakaskunnastamme löytyy niin yksittäisiä paritaloyhtiöitä, isännöintitoimistoja kuin konsernirakenteen omaavia rakennusliikkeitäkin. Olemme asiakkaalle arvoa tuottava taloushallinnon kumppani.

Erikoistuneita toimialaratkaisuja tarjoavan yksikkömme henkilöstö työskentelee pääasiallisesti Keski-Suomessa sijaitsevissa neljässä toimistossamme. Kaikki toimialaerikoistuneet palvelumme tuotetaan kuitenkin täysin sähköisesti pitkälle kehitettyjen digitalisoitujen prosessien avulla. Näin pystymme tarjoamaan huippulaatuista toimialaasi erikoistunutta palvelua myös valtakunnallisesti.

Aallon Jyväskylä on Taloushallintoliiton jäsentoimisto. Laadukas palvelu varmistetaan meillä pitkälle hiottujen toimintaprosessien ja tiimimallin avulla. Toimialakohtainen erikoistuminen on tuonut meille erinomaiset valmiudet asiakkaidemme vaativampienkin taloushallinnon ongelmien ratkomiseen.

Henkilökuntamme on yrityksemme voimavara. Panostamme jatkuvasti henkilökuntamme hyvinvointiin ja jaksamiseen sekä heidän osaamisensa ylläpitoon ja ammattitaidon kehittämiseen. Meillä taloushallinnon kumppaninasi toimii Sinulle nimetty motivoitunut palvelutiimi. Palvelutiimi muodostetaan taloushallinnon eri osa-alueiden asiantuntijoista aina kunkin asiakkaan tarpeen ja tälle tuotettavien palveluiden mukaan. Ammattimaisesti toteutetun taloushallintopalvelun lisäksi palvelutiimimme ovat aina apunasi taloushallintoon liittyvissä kysymyksissä.

Ota meihin yhteyttä, kun toimit kiinteistö- tai rakennustoimialalla ja arvostat moderniin teknologiaan pohjautuvaa yhteistyötä digitaalisin menetelmin.

Yhteyshenkilö

Sanna Mäkinen

Aluejohtaja

044 700 8119

[email protected]

Aallon Jyväskylä

Jätä tarjouspyyntö
Kumppanuustaso: ? Netvisor-tilitoimistojen kumppanuustasot ovat: partner, premium ja premium+

Premium+

Palvelut:
Toimipiste:

Vasarakatu 9 B, 40320 Jyväskylä

Jätä tarjouspyyntö

Pyydä tarjous: Aallon Jyväskylä


  • Omat yhteystiedot
  • Tarjouspyynnön tiedot
  • Voit kertoa sinulle merkittävistä asioista ja teemoista, esimerkiksi mobiilikäytöstä, tekoälystä tai korkeasta automaatioasteesta.
  • Ehdot
  • Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.