Konnektor

Osoite: Kauppakatu 17 A 21 JOENSUU 80100

Yrityksen tarpeisiin räätälöity ratkaisu

Räätälöimme palvelumme jokaisen yrityksen tarpeita vastaavaksi kaikenkokoisille yrityksille toimialasta riippumatta, kaikilla taloushallinnon osa-alueilla. Taloushallinto voidaan järjestää reaaliajassa digitaalisesti pilvipalveluin tuotettuna, perinteisin menetelmin, tai näiden välimaastosta. Käytämme työssämme uusinta teknologiaa ja alan parhaita ohjelmistoja.

Meiltä saat aina liiketoimintasi laajuuteen, ja sen erityispiirteisiin sopivat taloushallinnon palvelut, ohjelmistot ja ratkaisut. Voit ulkoistaa meille koko yrityksesi taloushallinnon, tai vain tietyn osan siitä.

Järjestämme aina maksuttoman tapaamisen, jossa kartoitamme yrityksellesi parhaan tavan järjestää taloushallinnon asiat kanssamme.

Kattava neuvonta ja tuki

Taloushallintopalveluihimme kuuluu aina kattavat neuvonta- ja tukipalvelut. Saat käyttöösi asiantuntijamme tietämyksen, osaamisen eri toimialoilta ja varmasti uusia ajatuksia liiketoimintaasi. Palveluumme kuuluu paitsi neuvonta ja tuki taloushallinnon kysymyksissä, myös laki- ja verotusasioiden saralla. Neuvot, vinkit ja tuki arjessa tuovat mukanaan kustannussäästöjä ja hyödyttävät liiketoimintaasi.

Lue lisää Konnektorista

Konnektor

Ota yhteyttä
Kumppanuustaso: ? Netvisor-tilitoimistojen kumppanuustasot ovat: partner, premium ja premium+

Partner

Palvelut:
Toimipiste:

Kauppakatu 17 A 21 JOENSUU 80100

Ota yhteyttä

Pyydä tarjous: Konnektor


  • Omat yhteystiedot
  • Tarjouspyynnön tiedot
  • Voit kertoa sinulle merkittävistä asioista ja teemoista, esimerkiksi mobiilikäytöstä, tekoälystä tai korkeasta automaatioasteesta.
  • Ehdot
  • Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.