Valjas Services

Osoite: Valjas Services Oy Kaivokatu 10 B, 5krs

Taloushallintopalvelut

Valjas tuottaa talous- ja palkkahallinnon palveluita avaimet käteen ratkaisuna kaiken kokoisille pk-yrityksille. Palvelut toteutetaan yhden luukun periaatteella nimetyn yhteyshenkilön tai tiimin toimesta. Sovitulle palvelupaketille määritelty kiinteä kuukausihinta takaa sen, että meidän kannustin on aina palveluiden tehokkaasta organisoimisesta, eikä laskutettujen tuntien maksimoimisessa.

Kun taloushallinto on Valjaan vastuulla, ei yrityksesi tarvitse huolehtia poissaoloista, lomituksista, koulutuksista, rekrytoinneista ja muuttuvan lainsäädännön seuraamisesta. Pk-yrityksissä pieni vain muutaman henkilön talousosasto on usein kustannustehoton ja haavoittuvainen, kun niiden on vaikea houkutella ja pitää kiinni kyvykkäistä taloushallinnon työntekijöistä. Valjas tarjoaa ratkaisun tähän yhtälöön.

Controller-palvelut

Controller on talousalan korkeasti koulutettu moniosaaja. Controller voi tyypillisesti vastata yrityksen sisäisestä raportoinnista sekä tuottaa ja analysoida taloudellista tietoa yrityksen johdon päätöksenteon tueksi. Controller voi myös esimerkiksi pääkirjanpitäjän roolissa vastata pk-yrityksen päivittäisen taloushallinnon pyörittämisestä kirjanpidosta ja kustannuslaskennasta aina tilinpäätökseen saakka.

Controller-palvelut on joustava tapa saada taloushallinnon asiantuntija pk-yrityksen käyttöön oli sitten kyse muutamasta tunnista viikossa tai kokopäiväisestä resurssista. Controllerimme on tyypillisesti laskentatoimen KTM tai tradenomi, jolle on kertynyt useamman vuoden kokemus kaikilta keskeisiltä taloushallinnon osa-alueilta sekä muodostunut välineet ymmärtää eri asiakasyritysten liiketoimintaa.

CFO-palvelut

CFO ottaa kokonaisvastuun yrityksenne talousprosessista ja sen kehittämisestä, osallistuu johtoryhmän työskentelyyn asiantuntijajäsenenä, vastaa sovittujen liiketoimintamittareiden (KPI) seurannasta ja laatii esimerkiksi investointi- ja käyttöpääomalaskelmia.

Palvelua voidaan laajentaa kattamaan Business Intelligence tiedon hyödyntäminen sekä toimitusjohtajan sparraaminen. CFO voi toimia myös Valjaalle ulkoistetun talousosaston vetäjänä. Valjaan CFO:lla on pitkä kokemus vaativista pk-yritysten taloushallinnon tehtävistä esimiehen tai asiantuntijan roolissa sekä konkreettista liiketoimintaosaamista.

Yhteyshenkilö

Pasi Tasanen

Toimitusjohtaja

+358 46 923 0449

[email protected]

Valjas Services

Jätä tarjouspyyntö
Kumppanuustaso: ? Netvisor-tilitoimistojen kumppanuustasot ovat: partner, premium ja premium+

Premium+

Palvelut:
Toimipiste:

Valjas Services Oy Kaivokatu 10 B, 5krs

Toimipisteen henkilömäärä:

Vähintään 10 työntekijää

Jätä tarjouspyyntö

Pyydä tarjous: Valjas Services


  • Omat yhteystiedot
  • Tarjouspyynnön tiedot
  • Voit kertoa sinulle merkittävistä asioista ja teemoista, esimerkiksi mobiilikäytöstä, tekoälystä tai korkeasta automaatioasteesta.
  • Ehdot
  • Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.