Tuokko

Osoite: Paciuksenkatu 25 Helsinki 00270 Helsinki

Olemme taloushallintoon ja talouden valvontaan erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Taloushallintopalvelumme käsittää kirjanpitopalvelut, tilinpäätöksen laadinnan, raportoinnin, palkanlaskentapalvelut sekä erilaiset muut taloushallinnon konsultointiin liittyvät tehtävät.

Hyödynnämme taloushallinnossa nykyaikaisia työkaluja ja automaatiota, jolloin taloushallinnon konsulttimme voivat keskittyä tarjoamaan sinulle taloushallinnon osaamistaan. Käytössämme on yhden yhteyshenkilön malli, mikä tarkoittaa sitä, että asiakasyrityksemme saa yhden nimetyn asiakasvastaavan, jota muu tiimi tukee.

Oman vero-osastomme asiantuntijat auttavat ja tukevat tilitoimistomme asiakkaita verotukseen liittyvissä erityiskysymyksissä. Lisäksi myös tilintarkastuspuolemme laaja asiantuntijajoukko on käytettävissä yrityksen erilaisissa muutostilanteissa kuten esimerkiksi yritysjärjestelyissä.

Joukkuepeli on meidän avainsanamme. Toimimme yhtenä joukkueena, kunnioitamme erilaisuutta sekä autamme ja tuemme asiakkaitamme loistamaan. Asiakkaanamme olet osa Tuokko-perhettä, joiden jäsenistä olemme ylpeitä ja joista pidetään huolta.

Tutustu Tuokkoon

Yhteyshenkilö

Meri Väinölä

HT, Head of accounting and outsourcing services

+358408340066

[email protected]

Kumppanuustaso: ? Netvisor-tilitoimistojen kumppanuustasot ovat: partner, premium ja premium+

Premium+

Palvelut:
Toimipiste:

Paciuksenkatu 25 Helsinki 00270 Helsinki

Toimipisteen henkilömäärä:

Vähintään 10 työntekijää

Jätä tarjouspyyntö

Pyydä tarjous: Tuokko


  • Omat yhteystiedot
  • Tarjouspyynnön tiedot
  • Voit kertoa sinulle merkittävistä asioista ja teemoista, esimerkiksi mobiilikäytöstä, tekoälystä tai korkeasta automaatioasteesta.
  • Ehdot
  • Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.