Tonava

Osoite: Malmin raitti 17 A, 00700 Helsinki

Tonava on luonteva taloushallinnon kumppani kasvua tavoitteleville yrityksille. Meillä et ole vain yksi mahdollisimman tehokkaasti hoidettava asiakas vaan suhtaudumme sinuun ja liiketoimintaasi vastuullisesti ja aidolla mielenkiinnolla. Olemme kiinnostuneita sinun ja yrityksesi tavoitteista, joiden saavuttamista haluamme tukea järkevällä talouden pidolla. Ensimmäiseksi haluamme säästää aikaasi taloushallinnon rutiineilta, jotta voisit keskittyä liiketoimintasi kehittämiseen. Pystymme palvelemaan asiakkaitamme valtakunnallisesti.

Valitse tilitoimisto, joka tukee yrityksen kasvua

Etenkin kasvuyritysten tarpeet muuttuvat nopeasti. Toiminnan lähtiessä lentoon tarvitaankin pian peruskirjanpidon lisäksi muita palveluita: controllerin apua, edistyneempää raportointia ja järjestelmien selkeyttämistä. Uudelta tilitoimistolta saatetaan kaivata myös apua rahoituskierroksen järjestämiseen tai lainopillista apua. Näihin tarpeisiin löydät meiltä monipuoliset palvelut.

Kirjanpidon automaatiolla entistä laadukkaampaa työn jälkeä

Kehitämme jatkuvasti taloushallinnon prosessejamme automaation ja robotiikan myötä. Automaatiolla saadaan aikaan entistä laadukkaampaa työn jälkeä, jolloin rutiinityön vähentymisen lisäksi inhimillisten virheiden mahdollisuus vähenee.

Robotiikan avulla pystymme ottamaan askeleita kohti älykästä automaatiota. Hyödynnämme mm. tekoälyä, joka tulee säästämään niin asiakkaidemme kuin kirjanpitäjiemme työhön käytettyä aikaa. Tämä hyöty näkyy asiakkaallemme edullisempina hintoina.

Lue lisää ja ota yhteyttä jo tänään: Tonava

Yhteyshenkilö

Pasi Rissanen

050 389 8713

[email protected]

Kumppanuustaso: ? Netvisor-tilitoimistojen kumppanuustasot ovat: partner, premium ja premium+

Premium+

Palvelut:
Toimipiste:

Malmin raitti 17 A, 00700 Helsinki

Jätä tarjouspyyntö

Pyydä tarjous: Tonava


  • Omat yhteystiedot
  • Tarjouspyynnön tiedot
  • Voit kertoa sinulle merkittävistä asioista ja teemoista, esimerkiksi mobiilikäytöstä, tekoälystä tai korkeasta automaatioasteesta.
  • Ehdot
  • Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.