Talousverkko

Osoite: Kutomotie 2 Helsinki 00380

Talousverkko on yrittäjähenkisesti ja nykyaikaisesti ajatteleva täyden palvelun tilitoimisto.

Tarjoamme taloushallinnon palveluita asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan räätälöitynä. Kauttamme on saatavilla laajat nykyaikaiset ja digitaaliset taloushallinnon palvelut.

Tarjoamme mm. tilitoimistopalveluita, palkkahallinnon palveluita ja konsultointi- ja neuvontapalveluita. Tutustu palvelutarjontaamme tarkemmin verkkosivuillamme.

Talousverkolla on tilitoimistoja 25 paikkakunnalla ympäri Suomen, mikä takaa henkilökohtaisen ja paikallisen palvelun lähellä asiakasta. Sähköinen taloushallinto mahdollistaa ensiluokkaisen palvelun myös täysin sijainnistasi riippumatta.

Hoidamme sujuvasti niin pienen yrityksen kirjanpidon, kuin suurenkin yrityksen taloushallinnon ulkoistuksen. Sähköinen taloushallinto on ydinosaamistamme. Tilitoimistomme on Netvisor Premium Plus-partneri. Asiakkaamme saavat lisäarvoa tuottavaa palvelua, kun taloudellinen informaatio on turvallisessa pilvipalvelussa ja seurattavissa reaaliaikaisesti.

Talousverkko on osa talous- ja rahoituspalveluiden konsernia Divest Groupia, jonka ansioista jokaisella Talousverkko-toimistollamme on takanaan konsernin tuki ja palveluvalikoima. Näin ollen pystymme tarjoamaan asiakkaillemme enemmän, kuin yksittäinen tilitoimisto.

Asiakkaanamme saat lisää aikaa oman liiketoimintasi kehittämiseen, kun talousrutiinisi tehostuvat ja nykyaikaistuvat!

Yhteyshenkilö

Ksenia Seppälä

Asiakaspalvelupäällikkö

+358 44 727 0542

[email protected]

Talousverkko

Jätä tarjouspyyntö
Kumppanuustaso: ? Netvisor-tilitoimistojen kumppanuustasot ovat: partner, premium ja premium+

Premium+

Palvelut:
Toimipiste:

Kutomotie 2 Helsinki 00380

Jätä tarjouspyyntö

Pyydä tarjous: Talousverkko


  • Omat yhteystiedot
  • Tarjouspyynnön tiedot
  • Voit kertoa sinulle merkittävistä asioista ja teemoista, esimerkiksi mobiilikäytöstä, tekoälystä tai korkeasta automaatioasteesta.
  • Ehdot
  • Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.