Talousverkko

Osoite: Kutomotie 2 Helsinki 00380

Helsingin Pitäjänmäessä sijaitseva Online Accounting J&K tarjoaa asiakkaille asiantuntevaa, laadukasta ja liiketoimintalähtöistä tilitoimistopalvelua. Olipa yrityksesi minkä kokoinen tahansa, lupaamme, että yrityksesi taloushallinto voidaan toteuttaa kustannustehokkaasti.

Yrityksemme on perustettu vuonna 2012 ja yrittäjänä toimii Kari Valtonen. Karilla on yli 25 vuoden kokemus vaativista taloushallinnon ja rahoituksen tehtävistä muun muassa finanssi-, sijoitus- ja kiinteistöalan yrityksissä.

Sähköisyys tuo säästöjä

Käytämme tehokkaita sähköisiä työvälineitä ja olemme sähköisen taloushallinnon kiistaton edelläkävijä.Sähköinen taloushallinto helpottaa arkea ja digitaaliset järjestelmät mahdollistavat taloushallinnon tehostamisen nykyaikaisella tavalla. Sähköisyys on sekä asiakkaan että tilitoimiston etu.

Ota yhteyttä, teemme sinulle tarjouksen, jolla tulet tekemään säästöjä!

Yhteyshenkilö

Kari Valtonen

Yrittäjä

0400 703 441

kari.valtonen@talousverkko.fi

Talousverkko

Jätä tarjouspyyntö
Kumppanuustaso: ? Netvisor-tilitoimistojen kumppanuustasot ovat: partner, premium ja premium+

Premium+

Palvelut:
Toimipiste:

Kutomotie 2 Helsinki 00380

Jätä tarjouspyyntö

Pyydä tarjous: Talousverkko


  • Omat yhteystiedot
  • Tarjouspyynnön tiedot
  • Voit kertoa sinulle merkittävistä asioista ja teemoista, esimerkiksi mobiilikäytöstä, tekoälystä tai korkeasta automaatioasteesta.
  • Ehdot
  • Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.