Moneybee

Osoite: Hermannin rantatie 12 A 2 krs, 00580 Helsinki

Pistämme lukusi ojoon – huolehdimme yrityksesi kirjanpidosta sekä palkanlaskennasta.

Tiimistämme huokuu draivi ja tekemisen meininki – elämä on todellakin liian lyhyt työskentelyyn ankeiden ihmisten kanssa. Tervetuloa manimehiläisten kyytiin niin asiakkaana kuin tekijänä! 🐝

Haluamme, että hinnoittelumme on selkeää, läpinäkyvää ja joustavaa. Kirjanpidon kokonaiskustannus on 0,5 % edellisen vuoden liikevaihdosta (alkaen 150 € / kk).
Esimerkki: yrityksesi vaihtoi viime tilikaudella 700 000 euroa – Moneybee tekee tämän vuoden kirjanpitosi 292 euron kuukausihintaan. Poiketen monista, kirjanpitomme sisältää myös tilinpäätöksen ja veroilmoituksen!

Palkat ovat meille pyhä asia – aina ajallaan ja pilkuntarkasti! Hintaa tälle lystille kertyy 15,75 € per palkkalaskelma, sisältäen myös ilmoitukset tulorekisteriin ja työnantajasuoritusten ilmoittamiset.

Miksi valitsisit Moneybeen tilitoimistoksesi?
Tiivistettynä draivi, tekemisen meininki ja toimivat prosessit.

Bee-smart ja valitse Moneybee tilitoimistoksesi! moneybee.fi

Yhteyshenkilö

Tytti Tamminen

0406585848

[email protected]

Kumppanuustaso: ? Netvisor-tilitoimistojen kumppanuustasot ovat: partner, premium ja premium+

Partner

Palvelut:
Toimipiste:

Hermannin rantatie 12 A 2 krs, 00580 Helsinki

Jätä yhteydenottopyyntö

Pyydä tarjous: Moneybee


  • Omat yhteystiedot
  • Tarjouspyynnön tiedot
  • Voit kertoa sinulle merkittävistä asioista ja teemoista, esimerkiksi mobiilikäytöstä, tekoälystä tai korkeasta automaatioasteesta.
  • Ehdot
  • Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.