Lightning Accounting

⚡ Lightning Accounting Oy ⚡ on Marketplacen outolintu, koska emme ole tilitoimisto (ainakaan missään perinteisessä mielessä), eikä meiltä siis saa kirjanpito- ja tilinpäätöspalveluita kuin osana laajempaa kokonaisratkaisua.  

Olemme pieni konsulttiyhtiö, joka on erikoistunut vaativiin johdon laskentatoimen ratkaisuihin, taloushallinnon prosessien automatisointiin, liiketoiminta-analytiikkaan sekä strategiakonsultointiin. Tässä yhteydessä Netvisor on meille yksi erittäin tärkeä työkalu, joka näyttelee keskeistä roolia monissa ratkaisuissamme.  

Toinen tärkeä työkalumme on Power BI, jolla toteutamme asiakkaillemme juuri heidän tarpeisiinsa räätälöidyt analytiikkaratkaisut.

*Missiomme on yksinkertainen: autamme asiakkaitamme a) kasvamaan hallitusti ja määrätietoisesti ?; sekä b) tekemään enemmän voittoa ?*  

Asiakkaamme ovat pääosin kansainvälisiä keskisuuria kasvuyhtiöitä, joiden fokus on kääntynyt peräpeilistä eli kirjanpidon madonluvuista johtamisesta tulevaisuuden ennustamiseen — ja erityisesti suunnitelmalliseen tulevaisuuden luomiseen, jossa liiketoiminnallisesti tärkeät tavoitteet saavutetaan.  

Tässä onnistuminen vaatii seuraavaa:

? liiketoimintastrategian selkeyttämistä ja muuttamista käytännön toimenpiteiksi
? toimenpiteissä menestymisen ja organisaation suorituskyvyn analyyttista mittaamista
? talousjohtajan rautaista ammattitaitoa ja kykyä ratkaista mittaamisen tuloksena havaittuja ongelmia

Harvalta kasvavalta yritykseltä löytyy sekä osaaminen että aika kaikkeen tähän oman organisaation sisältä.   

Tämän ongelman ratkaisemiseksi meillä on ainutlaatuinen ratkaisu, jota kutsumme Strategiseksi Taloushallinnoksi™.  

Teemme tyypillisesti erittäin läheistä yhteistyötä asiakkaidemme oman henkilökunnan kanssa ja monilla asiakkaillamme onkin oma pieni talousosasto tai controller, joiden tueksi tuomme oman osaamisemme.  

Yhteistyömme alkaa usein proof-of-concept -henkisesti pienestä projektista, joiden esimerkkiongelmia saatat tunnistaa omassa yrityksessäsi:

*Ongelmia ja ratkaisuja*  

a) ? johto ja projektipäälliköt tuhertavat kuukaudesta toiseen useita työpäiviä tuhlaten epämääräisten “raporteiksi” nimettyjen Excel-röykkiöiden kanssa, jotka ovat Frankensteinin hirviön tapaan kurottu kasaan vuosien varrella. Selkiytämme koko roskan yhdeksi kokonaisuudeksi ja automatisoimme niiden vaiheet, jolloin niihin jatkossa kuluva työmäärä putoaa käytännössä nollaan.  

b)? toimitusjohtaja on kuullut pahimmalla kilpailijallaan olevan A-luokan Business Intelligence -työkalut ja dashboardit ja haluaa itselleenkin kateuden puuskassa sellaisen (vaikkei hän vielä ymmärrä analytiikan hyötyjäkään). Teemme Power BI -mallin, joka yhdistää toiminnanohjausjärjestelmän ja Netvisorin. Ratkaisu osoittaa työntekijäkohtaisen kannattavuuden ja näyttää myös, mistä se syntyy ja missä kohtaa hommat menevät pieleen. Toimitusjohtaja ällistyy analytiikan voimasta, pahimmat pullonkaulat korjataan havaintojen pohjalta ja yritys tekee historiansa parhaan tuloksen.

Yhteyshenkilö

Janne Grönroos

Toimitusjohtaja

+358505759275

[email protected]

Lightning Accounting

Jätä yhteydenottopyyntö
Kumppanuustaso: ? Netvisor-tilitoimistojen kumppanuustasot ovat: partner, premium ja premium+

Partner

Palvelut:
Jätä yhteydenottopyyntö

Pyydä tarjous: Lightning Accounting


  • Omat yhteystiedot
  • Tarjouspyynnön tiedot
  • Voit kertoa sinulle merkittävistä asioista ja teemoista, esimerkiksi mobiilikäytöstä, tekoälystä tai korkeasta automaatioasteesta.
  • Ehdot
  • Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.