Accountor

Osoite: Päivöläntie 31 00730 Helsinki

Asiantunteva talouskumppanisi Helsingissä

Olemme asiantunteva kumppanisi myös HR- laki- ja veroasioissa. Saat meiltä HR-osaajat joko väliaikaisesti tai pitkäaikaisesti yrityksesi tarpeiden mukaan. Luonnollisesti tuomme tueksesi modernin HR-teknologian. Kauttamme onnistuu myös uusien osaajien monipuolinen rekrytointi ja soveltuvuusarviointi. Autamme asiakkaitamme laki- ja veroasioissa. Ja tiedätkö mikä parasta? Taloushallinnon asiakkaanamme saat käyttää vuosittain puoli tuntia veloituksetta yrityslakimiehiemme apua.

Laske hinta-arvio yrityksesi kirjanpidolle kätevällä laskurillamme – Saat arvion heti

Palveluidemme kulmakiviä ovat:

Parhaat asiantuntijat
Ihmiset ovat tärkein voimavaramme, joten panostamme osaamiseen kehittämiseen, jotta meillä on loistavat valmiudet auttaa asiakkaitamme menestymään 1000 asiantuntijan voimin.

Automaatio 
Tehostamme taloushallintoasi automaation avulla, jotta hallinnolliset turhat rutiinit eivät turhaan kuormita.

Sujuvat palvelut 
Olemme kehittäneet alan edistyksellisimmät toimintamenetelmät, joiden ansiosta voimme luvata palvelevamme ajallaan ja oikein myös poikkeustilanteissa kuten asiantuntijamme poissaolotilanteissa.

Laatu
Varmistamme huippulaadun asiakaskohtaisten laatumittaristojen avulla. Prosessimme ovat laatusertifioitu (ISO9001 ja ISAE 3402) ja olemme auktorisoitu tilitoimisto.

Palveluidesi kehittäminen  
Yrityksesi yhteyshenkilö ja kirjanpitäjä huolehtivat, että yrityksesi palvelusi kehittyvät tarpeidesi mukana.

Tietosuoja ja tietoturva 
Tietoturva ja tietosuoja on rakennettu toimintatapoihimme, joten meillä datasi on turvassa ja asianmukaisessa säilytyksessä.

Autamme yritystäsi talousasioiden lisäksi HR- ja lakiasioissa

Olemme asiantunteva kumppanisi myös HR- laki- ja veroasioissa. Saat meiltä HR-osaajat joko väliaikaisesti tai pitkäaikaisesti yrityksesi tarpeiden mukaan. Luonnollisesti tuomme tueksesi modernin HR-teknologian. Kauttamme onnistuu myös uusien osaajien monipuolinen rekrytointi ja soveltuvuusarviointi.

Autamme asiakkaitamme laki- ja veroasioissa. Ja tiedätkö mikä parasta? Taloushallinnon asiakkaanamme saat käyttää vuosittain puoli tuntia veloituksetta yrityslakimiehiemme apua.

Tilitoimisto Helsinki

Accountor Services on osa Accountor-konsernia, joka on erikoistunut talous- ja henkilöstöhallinnon ohjelmistoratkaisuihin sekä ulkoistuspalveluihin. Toimimme kuudessa maassa.

Yhteyshenkilö

Tom Spaak

Myyntijohtaja

0405097096

[email protected]

Kumppanuustaso: ? Netvisor-tilitoimistojen kumppanuustasot ovat: partner, premium ja premium+

Premium+

Palvelut:
Toimipiste:

Päivöläntie 31 00730 Helsinki

Toimipisteen henkilömäärä:

Vähintään 10 työntekijää

Jätä yhteydenottopyyntö

Pyydä tarjous: Accountor


  • Omat yhteystiedot
  • Tarjouspyynnön tiedot
  • Voit kertoa sinulle merkittävistä asioista ja teemoista, esimerkiksi mobiilikäytöstä, tekoälystä tai korkeasta automaatioasteesta.
  • Ehdot
  • Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.