Aallon Helsinki

Osoite: Esterinportti 2, 00240 Helsinki

Tilitoimisto pääkaupunkiseudulla – Aallon Helsinki

Aallon Helsinki tarjoaa kattavat ja kasvolliset tilitoimistopalvelut Helsingissä, Vantaalla ja Espoossa sekä muilla pääkaupunkiseudun lähialueilla. Edistyneiden digitaalisten taloushallinnon palveluidemme ansioista nautit korkeatasoisesta palvelusta myös sijainnista riippumatta.

Tervehdys taloushallinnon huipuilta Helsingistä!

Aallon Groupin Helsingissä toimiva Etelä-Suomen aluetoimisto Aallon Helsinki on tarjonnut tilitoimistopalveluita pääkaupunkiseudulta käsin jo vuodesta 1963 alkaen.

Näin olemme yksi kotimaisen taloushallintoalan pitkäaikaisimmista vaikuttajista. Olemme muun muassa olleet perustamassa alalla vahvan aseman saavuttanutta Taloushallintoliittoa. Luonnollisesti olemme myös Taloushallintoliiton auktorisoitu jäsentoimisto Helsingissä. Keskeistä toiminnallemme on aina ollut korkealaatuinen ja huippuunsa hiottu osaava palvelu, asiakkaan tyytyväisyys ja hänen saamansa hyöty taloushallintonsa ulkoistuksesta.

Laatuun panostava tilitoimisto Helsingissä

Voimme ylpeydellä kehua meillä työskenteleviä taloushallinnon asiantuntijoita alamme huipuiksi. Tästä osoituksena suuri osa Helsingissä vaikuttavasta henkilökunnastamme on suorittanut kirjanpidon tai palkkahallinnon korkealaatuisen osaamisen mittarina tunnetun KLT- tai PHT-tutkinnon. Me myös panostamme jatkuvasti henkilökuntamme kehittämiseen ja kannustamme entistä suurempaa osaa asiantuntijoistamme suorittamaan arvostetut KLT- ja PHT-tutkinnot. Yhtenä konkreettisena kannustustoimena tarjoamme asiantuntijoillemme muun muassa tutkintoihin valmistavat kurssit ja palkallisen lukuloman tenttiä varten.

Toinen palvelumme korkeasta laadusta kielivä seikka on Helsingin aluetoimistollamme käytössä oleva kansainvälisesti arvostettu ja Suomessa erittäin harvinainen ISO 9001 standardin mukainen laatujärjestelmä. Standardoidun laatujärjestelmän avulla kehitämme jatkuvasti toimintaamme, ylläpidämme asiantuntijoidemme osaamista ja prosessiemme sujuvuutta.

Käytössämme on modernin digitaalisen taloushallinnon mahdollistavat nykyaikaiset taloushallinnon tuotantojärjestelmät sekä monipuolisesti valittuihin ohjelmistoihin integroituvat tukisovellukset. Laajan sovellusosaamisen, modulaaristen ratkaisuiden ja integraatio-osaamisemme turvin pystymme varmistamaan, että saatte käyttöönne omaan toimintaanne parhaiten soveltuvan digitaalisen taloushallinnon palvelukokonaisuuden.

Asiakkaidemme koko vaihtelee ammatinharjoittajista ja yhden hengen yrityksistä useita satoja henkilöitä työllistäviin konserneihin ja pörssiyhtiöihin. Yhtiöiden lisäksi palvelemme useita merkittäviä yhdistyksiä ja säätiöitä.

Koko Aallon Groupin asiakaskeskeinen lähestymistapa ja henkilökohtainen palvelumalli sopii jo aikaisempaan toimintatapaamme täydellisesti. Asiakastyytyväisyystutkimuksissa olemme vuodesta toiseen saaneet erinomaista palautetta henkilökuntamme asiantuntemuksesta ja ystävällisestä palvelusta.

Ota yhteyttä ja valitse kokenut ja palveleva tilitoimisto Helsingissä. Kanssamme pääset kokemaan, miltä oman tilitoimiston henkilökohtainen palvelu tuntuu!

Tutustu Aallon palvelutarjontaan tästä

Yhteyshenkilö

Sara Helander

040-746 8104

[email protected]

Aallon Helsinki

Jätä tarjouspyyntö
Kumppanuustaso: ? Netvisor-tilitoimistojen kumppanuustasot ovat: partner, premium ja premium+

Premium+

Palvelut:
Toimipiste:

Esterinportti 2, 00240 Helsinki

Toimipisteen henkilömäärä:

Vähintään 10 työntekijää

Jätä tarjouspyyntö

Pyydä tarjous: Aallon Helsinki


  • Omat yhteystiedot
  • Tarjouspyynnön tiedot
  • Voit kertoa sinulle merkittävistä asioista ja teemoista, esimerkiksi mobiilikäytöstä, tekoälystä tai korkeasta automaatioasteesta.
  • Ehdot
  • Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.