Goodwill Tilit

Osoite: Kasarmikatu 4 Hämeenlinna 13100

Yritys

Goodwill Tilit Oy tarjoaa laadukkaan kirjanpidon ja palkanlaskennan lisäksi kattavat taloushallinnon palvelut. Yrityksemme kokeneet asiantuntijat tarjoavat ratkaisuja mm. yrittäjän henkilökohtaisen verotuksen, yrityksen riskienhallinnan ja rahoitus -ja vakuutusneuvonnan osalta. Lisäksi kokeneet ja arvostetut yhteistyökumppanimme hoitavat vaativatkin juridiset toimeksiannot.

Tulemme osaltamme mullistamaan kirjanpitotoimialan käsityksiä palvelusta mahdollistamalla yrityksen talous- ja riskienhallinnan ratkaisut yhdestä paikasta, osaavien yhteyshenkilöiden kautta. Käytämme nykyaikaisia ja sähköisiä kirjanpito-ohjelmia (Netvisor), jotka mahdollistavat ajantasaisen raportoinnin yrityksesi taloudellisesta ja toiminnallisesta tilanteesta. Yhteinen tavoitteemme on, että sekä yrittäjä ja yritys menestyvät yhdessä!

Sijainti

Toimipisteemme on Hämeenlinnan keskustassa Kasarmikatu 4:ssä.

Sinun yrityksesi voi sijaita missä päin maailmaa vain. Netvisor mahdollistaa kirjanpidon hoitamisen paikasta ja ajasta riippumatta.

Tapaamisiin

Ota yhteyttä ja poikkea käymään tai kutsu meidät tapaamiseen! Katsotaan löydetäänkö yhteistyön hedelmä tulevaisuuteen?

Goodwill Tilit Oy

Yhteyshenkilö

Lasse Lehtohalme

Toimitusjohtaja, osakas

+358504330278

Lasse@gwtilit.fi

Kumppanuustaso: ? Netvisor-tilitoimistojen kumppanuustasot ovat: partner, premium ja premium+

Partner

Palvelut:
Toimipiste:

Kasarmikatu 4 Hämeenlinna 13100

Ota yhteyttä Goodwill Tilit

Pyydä tarjous: Goodwill Tilit


  • Omat yhteystiedot
  • Tarjouspyynnön tiedot
  • Voit kertoa sinulle merkittävistä asioista ja teemoista, esimerkiksi mobiilikäytöstä, tekoälystä tai korkeasta automaatioasteesta.
  • Ehdot
  • Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.