Taloustaivas

Osoite: Sinikalliontie 7, Espoo

Taloustaivas on taloushallinnon kumppani sinulle, joka haluat nukkua yösi paremmin.

Kirjanpito

Taloustaivas panostaa asiakaskeskeiseen palveluun, erinomaiseen laatuun ja ennakoivaan taloushallintoon yrittäjää sparraavalla otteella. Tiimillämme on pitkä kirjanpitokokemus sekä erityistä taloushallinnon ja verojuridiikan osaamista.

Kirjanpitopalveluihimme kuuluu:

• Kuukausittainen kirjanpito ja kausiveroilmoitukset 
• Tilinpäätökset ja veroilmoitukset
• Ostolaskujen käsittely ja maksatus
• Myyntilaskut 
• Kuukausittaiset jaksotukset 

Palkanlaskenta

Tarjoamme tehokasta palkanlaskentapalvelua, joka vastaa kaikkiin yrityksesi tarpeisiin. Tunnemme työaikalain sekä useat eri työehtosopimukset ja osana palkanlaskentapalveluamme huolehdimme muun muassa viranomaisilmoitusten tekemisestä sekä henkilökohtaisen verotuksen optimoinnista. Käytämme ajantasaista tietoa ja tehokkaita järjestelmiä varmistaaksemme palkanlaskennan tarkkuuden. Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille ensisijaista ja tarjoamme henkilökohtaista ja yksilöllistä palvelua jokaiselle asiakkaallemme. Liity mukaan tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon ja anna meidän hoitaa palkanlaskentasi tehokkaasti, luotettavasti ja stressittömästi. Ota yhteyttä ja kuule lisää siitä, kuinka voimme tehdä yhteistyöstä mahdollisimman myönteistä ja tuloksellista.

Palkanlaskentapalveluihimme kuuluu:

• Palkkojen laskeminen
• Palkkojen, verojen ja sivukulujen maksaminen
• Viranomaisilmoitusten laatiminen
• Henkilökohtaisen verotuksen optimointi

Asiantuntijapalvelut

Tarjoamme asiakkaillemme myös laadukkaat asiantuntijapalvelut. Liiketoimintaympäristö muuttuu jatkuvasti, mikä luo haasteita yrityksille. Asiantuntijapalveluidemme avulla saat yrityksesi kasvun tai muutosvaiheen tueksi esimerkiksi verotukseen sekä talousjohtamiseen liittyviä neuvoja. Kirjanpitäjämme antavat tavanomaista veroneuvontaa muun muassa arvonlisäverotukseen ja yrityksen tuloverotukseen liittyen. Vaativampiin tilanteisiin tarjoamme verokonsultointia yhteistyöverkkomme kautta.

Asiakkaamme kertovat

“Gummeruksen liittyminen isompaan pörssilistattuun konserniin on tuonut mukanaan monia uusia raportointivaatimuksia, joihin Taloustaivas on vastannut erinomaisesti. He ovat osoittaneet joustavuutta ja kykyä sopeutua uusiin vaatimuksiin, mikä on meille erittäin tärkeää.”

Jaakko Rajakoski, Gummerus

“Taloustaivaan kanssa työt ovat sujuneet hienosti. Erityiskiitos välittävästä asenteesta töitä tehdessä. Apua on saatu myös muissa talouspuolen asioissa kuin vain kirjanpidon tekemisessä. Tämä on harvinaista ja olemme erittäin tyytyväisiä palveluihin.”

Atte Pohjanmaa, Vertics Oy

“Väitän, että Taloustaivas on tuottanut yritykselleni enemmän kuin sinne maksetut palkkiot ovat kustantaneet. He hoitavat kokonaisvaltaisesti firmani kaikki kirjanpitoon, laskutukseen, palkanmaksuun ym. liittyvät asiat. Myös hyviä neuvoja (lue: komentoja) tulee jatkuvasti. Näin olemme välttyneet virheiltä. Me yrityksessämme keskitämme voimavaramme ja aikamme niihin asioihin, joita kuvittelemme hallitsevamme. Kirjanpito ei ole yksi niistä.”

Mato Valtonen


Yhteyshenkilö

Anneli Rosenberg

010 517 0720

[email protected]

Taloustaivas

Jätä tarjouspyyntö
Kumppanuustaso: ? Netvisor-tilitoimistojen kumppanuustasot ovat: partner, premium ja premium+

Premium+

Palvelut:
Toimipiste:

Sinikalliontie 7, Espoo

Jätä tarjouspyyntö

Pyydä tarjous: Taloustaivas


  • Omat yhteystiedot
  • Tarjouspyynnön tiedot
  • Voit kertoa sinulle merkittävistä asioista ja teemoista, esimerkiksi mobiilikäytöstä, tekoälystä tai korkeasta automaatioasteesta.
  • Ehdot
  • Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.