SFG Finance

Osoite: Keilasatama 5 Espoo 02150

Sinä teet tuloksia liiketoimintasi vahvuuksilla, meidän vahvuutemme on hallita taloutesi numerot ja tehdä tuloksia sinulle niillä.

SFG Finance palvelee yli sataa asiakasta, useilta eri toimialoilta ja pienyrityksistä konserneihin. Asiakkaitamme ovat kaikenkokoiset kotimaiset yritykset ja yhteisöt, joista jokaiselle tarjoamme henkilökohtaista palvelua.

Ratkaisemme päivittäin asiakkaillemme tärkeitä taloushallinnon kysymyksiä  kirjanpidosta palkanlaskennan kautta tilinpäätökseen ja verotukseen. Tuomme taloushallintoosi ihmisläheisyyttä, täsmällisyyttä ja voittamatonta ammattitaitoa.

Toimintatapamme Talous – Tehokkuus – Imago tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden pureutua tulosten kannalta tärkeimpiin osa-alueisiin. Saat käyttöösi konkreettiset työkalut kuten Safewayn, Finanscoren ja SFG-sertifioinnin sekä paljon muuta.

Palvelun käynnistäminen ei vaadi investointeja ja palvelukustannukset muodostuvat valintasi mukaan joko tuntiperusteisesti tai kiinteänä kuukausikustannuksena.

SFG Finance – Keskity vahvuuksiisi. Tuloksia numeroillasi.

SFG Finance

Yhteyshenkilö

Helena Fagerholm

Yrittäjä

+358 400 992 932

helena.fagerholm@sfgfinance.fi

SFG Finance

Jätä tarjouspyyntö
Kumppanuustaso: ? Netvisor-tilitoimistojen kumppanuustasot ovat: partner, premium ja premium+

Partner

Palvelut:
Toimipiste:

Keilasatama 5 Espoo 02150

Jätä tarjouspyyntö

Pyydä tarjous: SFG Finance


  • Omat yhteystiedot
  • Tarjouspyynnön tiedot
  • Voit kertoa sinulle merkittävistä asioista ja teemoista, esimerkiksi mobiilikäytöstä, tekoälystä tai korkeasta automaatioasteesta.
  • Ehdot
  • Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.