Laspal Oy

Osoite: Lähdenranta 3 P 3, 02720 Espoo

Toimistomme on pitkänlinjan äidiltä tyttärelle -tilitoimisto, joka on kuulunut auktorisoitujen tilitoimistojen joukkoon jo vuodesta 1997 .

Tarjoamme täysin sähköistä kirjanpitoa Netvisorilla tehtynä. Vannomme sähköisen kirjanpidon nimeen, asiakkaalle jää enemmän aikaa ydinosaamiseensa ja meidän roolimme kirjanpidossa voi hyvinkin olla konsultoivampi pystyessämme automatisoida kirjanpitoa. Emme halua vain tehdä kirjanpitoa vaan olla yrittäjän tukena yrityksen elinkaaren jokaisessa vaiheessa.

Tarjoamme niin pienille kuin isommillekin yrittäjille kirjanpito, palkka ja taloushallinnon palveluja. Hinnoittelussa suosimme kiinteää hintaa, sillä kirjanpidon veloituksen ei tule olla yksi yllätys tai stressitekijä lisää, ennakoitavuus tuo mielenrauhaa.

Yhteyshenkilö

Heidi Teittinen

Yrittäjä

050 524 87 32

[email protected]

Laspal Oy

Pyydä lisätietoa
Kumppanuustaso: ? Netvisor-tilitoimistojen kumppanuustasot ovat: partner, premium ja premium+

Partner

Palvelut:
Toimipiste:

Lähdenranta 3 P 3, 02720 Espoo

Pyydä lisätietoa

Pyydä tarjous: Laspal Oy


  • Omat yhteystiedot
  • Tarjouspyynnön tiedot
  • Voit kertoa sinulle merkittävistä asioista ja teemoista, esimerkiksi mobiilikäytöstä, tekoälystä tai korkeasta automaatioasteesta.
  • Ehdot
  • Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.