TuloPOS

Ravintola-alan ammattilaisten luoma kassajärjestelmä

TulosPOS -kassajärjestelmä on suunniteltu nimenomaan ravintola-alan tarpeisiin mahdollisimman intuitiiviseksi ja helppokäyttöiseksi. Arki helpottuu ja asiakaskokemus paranee kun asiakas ei esimerkiksi joudu odottamaan, vaikka pyytäisi voida jakaa viinipullon seitsemälle ja alkupalat neljälle. Tuotteiden lisääminen järjestelmään tai hintojen muuttaminen vie vain muutaman klikkauksen. Nopea ja mutkaton palvelu säästää sekä asiakkaiden että työntekijöiden aikaa ja hermoja, pöytäkierto pysyy vauhdissa eikä jonoja pääse syntymään. Uudetkin työntekijät oppivat kassan käytön hetkessä.

TuloPOS – Netvisor integraatio

Integraation avulla automatisoidaan laskujen muodostus Netvisoriin sekä kirjanpitomateriaalin siirto kassasta kirjanpitoon. Tilikartat ja laskentakohteet sekä asiakasrekisteri noudetaan Netvisorista ja laskureskontra on Netvisorin päässä. Laskut ja koontilaskut muodostetaan TuloPOSissa josta ne siirtyvät valmiiksi tiliöityinä Netvisoriin. Luotonvalvonta on siis Netvisorissa, ei kassassa.

Laskentakohteet, tilikartta ja asiakasrekisteri noudetaan Netvisorista ja asiakasrekisteri päivittyy automaattisesti integraation kautta sitä mukaa kun asiakkaita lisätään Netvisoriin.

Koontilaskutuksen avulla helpotat lounas- ja sopimuslaskutusta. Koontilaskutuksen saa sekä henkilöille koottuna, tai koontina koko asiakkaalle käyttäjittäin.

Integraation kuvaus

Integraatiot
Netvisoriin
Netvisorista
Kirjanpitoaineistot
Asiakas voi valita itse ajastuksen (automaattinen)
Asiakasrekisteri
Asiakas voi valita itse ajastuksen (automaattinen)
Laskentakohteet
Asiakas voi valita itse ajastuksen (automaattinen)
Myyntilaskut, -tilaukset ja hyvityslaskut
Asiakas voi valita itse ajastuksen (automaattinen)
Laskuerien käsittely
Asiakas voi valita itse ajastuksen (automaattinen)

Yhteyshenkilö

Juhani Ollila

toimitusjohtaja

040 4130 690

[email protected]

Yhteydenotto ohjelmistosta


  • Omat yhteystiedot
  • Ehdot
  • Hidden
  • Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.