Tocoman

Tocoman on rakentamisen digitalisoinnin tulevaisuuden suuntaa näyttävä kasvuyhtiö. Olemme olleet suomalaisen rakentamisen digitalisoinnin edelläkävijä jo 30 vuotta. Tarjoamme integroidun kokonaisvaltaisen ohjelmistoratkaisun koko rakentamisen elinkaaren ajalle, jossa asiakas on aina keskiössä.

Olemme tietomallin (BIM) hyödyntämisen edelläkävijöitä maailmanlaajuisesti, ja uudet BIM-ratkaisumme integroivat tiedon entistä luontevammin kustannuslaskentaan ja tuotantoprosessiin. Kustannuslaskenta-ohjelmistomme ja siihen liittyvät älykkäät tietorakenteet ja hinnastot ovat muodostuneet rakennusalan standardiksi Suomessa – se on maailman paras ja Suomen käytetyin kustannuslaskenta-ohjelmisto. Aikataulu-ohjelmistomme on Suomen käytetyin ja täydellisin suomalaiseen rakentamiseen sopiva ohjelmistokokonaisuus. Kustannusraportointi edustaa moderneinta teknologiaa ja sisältää ennakoivia algoritmeja, jotka auttavat ennakoimaan entistä luotettavammin hankkeen lopputulosta, mihin tarjoamme tiiviin integraation Netvisor-taloushallinto-ohjelmistoon. 

Työmaa-kokonaisratkaisumme hoitaa kaikki työmaan valvonta- ja raportointitoiminnot integroidusti. 

Tarjoamme lisäksi asiakasläheisen ja rakennusalan tuntevan käyttöönoton sisältäen valmennuksen, ohjelmistojen käyttöönottoa helpottavan projektointipalvelun ja rakennusalan prosessien konsultointia.

Netvisor-Tocoman -yhteistyössä rakennusyrityksen tilitoimiston kirjanpitäjä saa aina käyttöönsä maksutta Tocomanin tarjoaman Kustannusraportoinnin, jotta tilitoimisto pystyy tarjoamaan ajantasaisen ja tarkan rakennushankkeen taloudellisen tilannekuvan. 

Meidän kanssamme on turvallista kasvaa!

Integraatiot

Integraatiot
Netvisoriin
Netvisorista
Kirjanpitoaineisto
Ei mahdollinen
Asiakas voi valita itse ajastuksen (automaattinen)
Ostolaskut ja -tilaukset
Ei mahdollinen
Tiedon tallentaminen aktivoi tiedonsiirron (reaaliaikainen)
Palkanlaskennan perusteet ja palkkalaskelmat
Ei mahdollinen
Asiakas voi valita itse ajastuksen (automaattinen)
Kumppanuustaso:

Partner

Hinnoittelu:

Hinnoittelu:
TBA

Lisätietoa:

Kotisivut

Ota yhteyttä Tocomaniin

Yhteydenotto ohjelmistosta


  • Omat yhteystiedot
  • Ehdot
  • Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.