Taimer

Taimer antaa kaikki ne työkalut, jotka tarvitset yrityksen hallintaan. Johda yritystäsi yhdellä ohjelmalla, myynnistä laskutukseen. Taimerilla saat käyttöösi kokonaisvaltaisen, kustannustehokkaan ja helppokäyttöisen pilvipalvelun, joka toimii kaikilla laitteilla.

Taimer sopii kaikille, jotka etsivät helppokäyttöistä ja kokonaisvaltaista hallintatyökalua yrityksen johtamiseen yrityksen koosta riippumatta. Taimer on suunnattu yrityksille, joille ajan-, myynnin-, resurssien- ja projektienhallinta sekä tulosseuranta on tärkeää.

Taimer mahdollistaa nykypäiväisen työskentelyn pilvipalveluohjelmalla, jossa on helppo ja selkeä käyttöliittymä. Taimer tuo tehokkuutta työskentelyyn sekä seurantaan, mikä vuorostaan tekee Taimerista investoinnin eikä kuluerän. Kaikki yrityksen perustyökalut yhdessä ohjelmassa – paikasta riippumatta.

Integrointi Netvisoriin

Taimer on luonut Netvisor yhteistyökumppanuuden kanssa myynti- ja ostolaskuille siirtorajapinnat. Taimerista pystytään sirtämään napin painalluksella ostolaskut ja myyntilaskut kirjanpitoon. Yhteistyökumppanuus antaa mahdollisuuksia laajentaa rajapintoja muille osa-alueille.

Yhteydenotto ohjelmistosta


  • Omat yhteystiedot
  • Ehdot
  • Hidden
  • Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.