Skycode

Netvisor integraatiot yrityksesi tarpeiden mukaan toteutettuna kaikkiin markkinoilla oleviin ohjelmistoihin. Integraatiot rakennetaan aina asiakkaan tarpeiden mukaa räätälöiden. Meiltä onnistuvat Netvisor integraatiot kaikkiin harvinaisiin ohjelmistoihin ja jopa niihin ohjelmistoihin, joista puuttuvat rajapinnat kokonaan.

Skycode on vaasalainen 10-henkinen ohjelmointiyritys, joka on erikoistunut räätälöityihin ohjelmistoprojekteihin. Olemme kahdenkymmenen vuoden aikana valmistaneet integraatiot valtavaan määrään erilaisia ohjelmistoja. Voimme myös rakentaa integraatioon käyttöliittymän, jossa voit tehdä aineiston esikäsittelyä ennen vientiä Netvisoriin. Netvisor integraatio onnistuu myös useaan eri ohjelmistoon yhtä aikaa.

Integraation prosessi:

  1. Ota yhteyttä: Jussi Mäntylä / 040-7000002 / [email protected]
  2. Tarpeidesi määrittelypalaveri esimerkiksi videoyhteydellä
  3. Integraatio Netvisoriin ja toiseen ohjelmistoosi rakennetaan
  4. Testaus
  5. Valmista!

Netvisor integraatio onnistuu esimerkiksi kassajärjestelmään, verkkokauppaan, toiminnanohjausjärjestelmään, intranettiin, tarjouslaskentaohjelmaan tai mihin ohjelmistoon vain tarvitset.

Integraation hinta riippuu työmäärästä, koska teemme töitä tuntilaskutusperiaatteella. Ylläpidämme integraatiotanne ja huolehdimme jatkossakin että se toimii. Integraatiota voi muokata ja laajentaa täysin tarpeidenne mukaan myöhemminkin.

Tutustu kotisivuillamme palveluun Netvisor integraatiot: Netvisor integraatiot kaikkiin markkinoilla oleviin ohjelmistoihin. Skycode rakentaa sinulle juuri tarpeidesi mukaisen integraation.

Ota yhteyttä, niin integraatiopulmasi on ratkaistu.

Yhteyshenkilö

Jussi Mäntylä

Myynti

+358407000002

[email protected]

Yhteydenotto ohjelmistosta


  • Omat yhteystiedot
  • Ehdot
  • Hidden
  • Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.