S-Business

Vaihda firman arki helpompaan ja hyödy isosti. S-Business on täysin maksuton yritysten maksuaikakortti, jolla saat alennusta ja etuja S-ryhmän kaikissa toimipaikoissa Suomessa. Kuitteja ei tarvitse enää kerätä taikka kuvailla, sillä yrityksesi saa kaikista ostoista kuukausittaisen, ALV-vähennyskelpoisen laskun, joka sisältää kaikki kirjanpidon tarvitsemat tiedot. S-Business on käytössä jo yli 30 000 eri kokoisessa yrityksessä ja organisaatiossa eri toimialoilla.

S-Business -kortti on avain S-ryhmän palvelutarjontaan. Kaikki kortilla tehdyt ostokset laskutetaan kuukausittain. Voit valita joko tietylle henkilölle nimettyjä tai yhteiskäyttöisiä S-Business -kortteja. Kortti käy maksuvälineenä yli 1 600 S-ryhmän toimipaikassa ympäri Suomen.

S-Business -mobiili on kortinhaltijan työväline. Sovelluksessa voit antaa ostotapahtumille kirjanpidon vaatimat selitteet heti maksuhetkellä.

S-Business Extranet -palvelussa hallinnoit asiakkuuttasi. Palvelussa voit seurata ostoja, muodostaa niistä raportteja ja tilata esimerkiksi lisää kortteja.

S-Business ja Netvisor mahdollistavat verkkolaskun automaattisen tiliöinnin
Netvisorissa S-Business -ostot tiliöityvät automaattisesti tuoterivitasolla. Tämä automatisoi laskujen käsittelyn ja koko maksamisen prosessi on digitalisoitu aina ostohetkestä kirjanpitoon asti. Kulutiliöinti tapahtuu yrityksen oman tilikartan mukaisesti, ja palvelun saa helposti käyttöön S-Business Extranet -palvelusta.

Alennuksia läpi S-ryhmän
S-Business -kortilla maksaessa yrityksesi saa alennusta ostoista. Alennusta saat niin ABC-ketjussa, hotelleissa, ravintoloissa kuin marketeissa ja rautakaupassakin. Kaikki ostot laskutetaan kuukausittaisella S-Business -laskulla ja saat ostoille keskimäärin 30 päivää korotonta maksuaikaa.

Integraatiot

Integraatiot
Netvisoriin
Netvisorista
Ostolaskut ja -tilaukset
Tiedon tallentaminen aktivoi tiedonsiirron (reaaliaikainen)
Ei mahdollinen
Kumppanuustaso:

Premium

Hinnoittelu:

Hinnoittelu:
S-Business -asiakkuus on kuluton. Ei käyttöönottokustannuksia, ei kuukausimaksuja, ei laskutuslisää.

Kategoriat:
Myynti Osto
Lisätietoa:

S-Business

Ota yhteyttä S-Businessiin

Yhteydenotto ohjelmistosta


  • Omat yhteystiedot
  • Ehdot
  • Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.