Qlik Sense, Azure Data Platform ja Power BI

Rakenna Qlik Sense, Azure Data Platform ja Power BI -integraatiot Netvisoriin ja yhdistä tiedot osaksi liiketoiminnan ohjaamista

Fellowmind on rakentanut valmiit integraatiot Netvisoriin, mikä helpottaa raportoinnin rakentamisen aloittamista sekä Qlikin tuoteperheellä että Azure Data Platformilla ja Power BIllä. Sekä Qlik Sense ja koko Qlikin tuoteperhe että Microsoftin Azure ja Power BI ovat molemmat maailman johtavia raportointi- ja analytiikkakokonaisuuksia, joiden avulla pystyt nostamaan yrityksesi liiketoiminnan ohjaamisen seuraavalle tasolle.

Teknisen ratkaisun tehokkaan käyttöönoton lisäksi autamme sinua matkalla kohti hallittua tiedolla johtamista. Löydät avullamme vastauksia siihen, mitä se tarkoittaa niin johtamisen, organisoinnin kuin tekniikankin osalta.

Ajattelumme ja toimintamme perustuu hallittuun tiedolla johtamiseen ja näkemykseen liiketoiminnasta. Saat meiltä Business Intelligence -konsultointia, sovellusten ylläpitopalvelun (AMS) sekä koulutus- ja ohjelmistojen käyttöönottopalvelut. Meillä on kokemusta erityisesti ylimmän johdon, liiketoimintajohdon sekä talousjohdon raportoinnista. BI-työkalunamme on markkinoilla erittäin tunnettu Qlik ja Power BI. Qlik on palkinnut meidät useasti osaamisestamme. Microsoft osaamistamme vahvistaa nimitys Solution Partner: Data & AI. Liiketoiminnan suunnittelun, budjetoinnin ja konsolidoinnin ratkaisumme ovat Jedox, CHH Tagetik ja Adaptive Insights, jotka ovat maailman johtavia pilvipohjaisia CPM-ratkaisuja.

Lue lisää sivuiltamme >>

Qlik Sense, Azure Data Platform ja Power BI

Jätä yhteydenottopyyntö
Kategoriat:
Raportointi & BI
Lisätietoa:

Fellowmind

Jätä yhteydenottopyyntö

Yhteydenotto ohjelmistosta


  • Omat yhteystiedot
  • Ehdot
  • Hidden
  • Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.