QlikView ja Qlik Sense

QlikView ja Qlik Sense integraatiot Netvisoriin sekä tietojen yhdistäminen osaksi liiketoiminnan ohjaamista

eCraft Business Insight Oy Ab on rakentanut valmiit integraatiot mm. Netvisoriin, mikä helpottaa raportoinnin rakentamisen aloittamista Qlikin tuoteperheellä. QlikView, Qlik Sense sekä koko Qlikin tuoteperhe on maailman johtavia raportointi- ja analytiikkakokonaisuuksia, joiden avulla pystyt nostamaan yrityksesi liiketoiminnan ohjaamisen seuraavalle tasolle.

Ratkaisun tehokkaan käyttöönoton lisäksi autamme sinua matkalla kohti hallittua tiedolla johtamista. Löydät avullamme vastauksia siihen, mitä tämä tarkoittaa niin johtamisen, organisoinnin kuin tekniikankin osalta.

Ajattelumme ja toimintamme perustuu Hallittuun tiedolla johtamiseen, näkemykseen liiketoiminnasta, Business Insight:iin. Palvelumme kattavat mm. Business Intelligence konsultointi-, Sovellusten ylläpitopalvelut (AMS)-, koulutus- sekä ohjelmistojen käyttöönottopalvelut. Erityisiin osaamisalueisiimme kuuluvat ylimmän johdon-, liiketoimintajohdon- sekä talousjohdon raportointi. BI –työkalunamme on markkinoilla erittäin tunnettu Qlik. Yhtiömme on palkittu QlikTech:in toimesta useasti ja olemmekin Suomen ainoa Expertise Partner. Liiketoiminnan suunnittelun, budjetoinnin ja konsolidoinnin ratkaisumme on Adaptive Insights, joka on maailman johtava pilvipohjainen CPM –ratkaisu. Olemme Adaptiven ainoa Eurooppalainen Featured Partner.

Lue lisää sivuiltamme >>

QlikView ja Qlik Sense

Ota yhteyttä
Kumppanuustaso:

Partner

Kategoriat:
Raportointi & BI
Lisätietoa:

eCraft

Ota yhteyttä

Yhteydenotto ohjelmistosta


  • Omat yhteystiedot
  • Ehdot
  • Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.