Promid

Vältä turhaa työtä ja tee Promid-sovelluksella työajan seuraamisesta helpompaa.

Promid on moderni työajanseuranta
Paranna tuottavuutta ja säästä aikaa ja rahaa Promidilla. Promidissa on monipuoliset TES/VES-tulkit, laajat leimausmahdollisuudet sekä monisuuntaiset integraatiomahdollisuudet. Promidista saadaan esimerkiksi valmiit aineistot suoraan palkanmaksuun. Työajan seuraaminen mahdollistaa työn joustot sekä parantaa työhyvinvointia, kun työaika on läpinäkyvää, hyvin dokumentoitua sekä kohtelee kaikkia työntekijöitä samalla tavalla.

Jatkuvasti kehittyvä järjestelmä isoihin ympäristöihin
Promid sopii kaikkiin yrityksiin, joissa pakollista työaikakirjanpitoa halutaan seurata vaivattomasti sekä tehostaa liiketoimintaa. Promid on jatkuvasti kehittyvä ja joustava työajanseurantaohjelma – nyt myös Android- ja iOS-sovellukset. Työntekijät voivat tietokoneen ja mobiililaitteen lisäksi leimata itsensä töihin työajanseurantapäätteellä. Promid skaalautuu eri tarpeisiin ja käyttäjämääriin. Meillä on kokemusta useista yli 1000 käyttäjän projekteista. Vahvuutenamme on monimutkaiset TES-tulkinnat.

Tarpeelliset työkalut liiketoiminnalle
Promidissa hallitaan monipuolisesti työaikoja ja poissaoloja noudattaen TES-tulkintoja. Laajojen raporttien ansiosta liiketoiminnan ohjaaminen on helpompaa ja erilaisilla automaatiotyökaluilla nopeutat prosesseja, kuten palkanlaskennan automatisointi tehtyjen työaikamerkintöjen mukaisesti.

Työvuorosuunnittelu

Työvuorosuunnittelun avulla suunnittelet myös yrityksesi työvuorot.

Työvuorosuunnittelun ominaisuudet
Promidin työvuorosuunnittelu on monipuolinen ja joustava. Voit luoda työvuoromalleja, jotka sisältävät valmiit sopivat työvuorot. Tämä nopeuttaa työvuorojen lisäämistä työntekijöille. Työvuoroja voi siirtää kalenteriin raahaamalla tai ne voidaan kirjoittaa suoraan. Kalenterissa voidaan liikkua myös näppäimistöllä, mikä helpottaa suunnittelua. Työvuorosuunnittelun avulla työntekijät voivat esittää työvuorotoiveita, jotka otetaan huomioon suunnittelussa. Tämä lisää työntekijöiden tyytyväisyyttä ja tekee työvuoroista joustavampia.

Työntekijöiden työvuorojen seuranta
Työntekijät voivat tarkastella omia työvuorojaan järjestelmässä. Tämä lisää läpinäkyvyyttä ja helpottaa oman työajan suunnittelua. Työvuorolistat voidaan myös tulostaa, jolloin ne ovat helposti saatavilla koko osastolle.

Tuntikirjaukset suoraan kustannuspaikalle tai projektille
Jos haluat seurata tuntikertymiä projekti- tai kustannuspaikkakohtaisesti, on Promid työajanseurannassa mahdollista ottaa käyttöön projektihallinta. Kun työt kirjataan suoraan projekteihin eikä erillisille lapuille, kaikki tunnit tulee laskutettua oikein, eikä hukkuneita tunteja löydy jälkeenpäin. Samalla voidaan seurata urakoiden ja projektien pysymistä kustannusarvioissaan ja reagoida tarvittaessa ajoissa.

Leimauskorjaus
Kevennä HR:n työtä – Promid leimauskorjaus Virheitä ja unohduksia sattuu aina. Promidin leimauskorjausnäkymän ansiosta työntekijä voi itse käydä korjaamassa leimausvirheitään tai lisätä manuaalisesti unohtuneita leimauksia. Leimaukset voidaan hyväksyä automaattisesti tai hyväksyttää esimiehellä.

Integraation kuvaus

Integraatiot
Netvisoriin
Netvisorista
Palkansaajat, palkkaperusteet ja palkkalaskelmat
Asiakas voi valita itse ajastuksen (automaattinen)
Asiakas voi valita itse ajastuksen (automaattinen)
Työaika ja matkalaskut
Asiakas voi valita itse ajastuksen (automaattinen)

Yhteyshenkilö

Petja Aaltoluoto

myyntipäällikkö

044 768 5200

[email protected]

Yhteydenotto ohjelmistosta


  • Omat yhteystiedot
  • Ehdot
  • Hidden
  • Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.