PlanMill

PlanMillin helppokäyttöiset ohjelmistoratkaisut tehostavat yrityksen liiketoimintaprosesseja sekä tekevät rutiineista nopeasti hoidettavia.

PlanMill laajenee kasvun myötä, kun yrityksesi lähtee kansainvälisille markinoille. Järjestelmästä löytyy mm. monivaluutta- ja yritystuki sekä modernit rajapinnat (API).

Kotimainen PlanMill Oy kehittää ja toimittaa reaaliaikaisuutta tukevia selainpohjaisia palvelu- ja projektiliiketoiminnan ohjelmistoratkaisuja sekä Cloud (SaaS) että On-Premise -pohjaisina. PlanMillin CRM, PROJECT ja ERP -järjestelmät auttavat tehostamaan asiakkuuksien, projektien, HR:n ja talouden kokonaishallintaa sekä parantamaan asiakasyritysten tuottavuutta että kannattavuutta. PlanMillin ratkaisuilla on jo yli 20 000 päivittäiskäyttäjää yli 25 maassa.

PlanMillin ohjelmistoratkaisut on suunnattu erityisesti asiantuntijapalveluita ja projektiliiketoimintaa harjoittaville yrityksille. PlanMilliä käyttävät mm. mainos- ja viestintätoimistot, IT- ja ohjelmistotalot, insinööri- ja arkkitehtitoimistot, konsultit sekä tilitoimistot.

Integraatio Netvisoriin

Yhdistämällä PlanMillin ja Netvisorin yrityksen toiminnanohjaus ja talous integroituvat saumattomasti yhdeksi kokonaisuudeksi ja kaikki tieto on saatavilla suoraan pilvipalveluista ajasta ja paikasta riippumatta.

Yhteydenotto ohjelmistosta


  • Omat yhteystiedot
  • Ehdot
  • Hidden
  • Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.