Onesaler

Onesaler on toteuttanut laskutusintegraation Netvisorin ja Pipedrive CRM:n välille. Integraation avulla synkronoidaan ja siirretään tietoja ohjelmistojen välillä.

Onesalerin integraation avulla Pipedrivessa ylläpidetty asiakastieto siirretään Netvisoriin siten, ettei duplikaatteja pääse syntymään. Tämä on usein järjestelmien välillä ajan myötä syntyvä ongelma. Laskutukseen siirtyvien kauppojen tiedot siirretään sovitun triggerin perusteella Netvisoriin muodostaen myyntilasku automaattisesti.
Laskutusautomaatio tukee sekä yritys- että henkilölaskutusta (B2B & B2C).

Integraatiota voidaan käyttää toimialasta riippumatta. Integraatiosta hyötyvät eniten yritykset, joilla on kertalaskutteisia toimituksia. Olivat ne sitten asiantuntijapalveluita tai tuotetoimituksia. Integraatiota käytetään kuitenkin myös SaaS-liiketoiminnassa, jolloin voitettu diili ja sitä kautta Nevisoriin muodostunut tilaus tai laskuaihio toimii muistuttajana, jotta siitä osataan tehdä sopimuslasku Netvisoriin. Myös asiakastietojen päivitys Pipedrivesta Netvisoriin nähdään asiakkaillamme hyödyllisenä ominaisuutena, vaikka laskuja ei integraation kautta siirrettäisikään.

onesaler.com/

Integraation kuvaus

Integraatiot
Netvisoriin
Netvisorista
Myyntilaskut, -tilaukset ja hyvityslaskut
Käyttäjä aktivoi tiedonsiirron (manuaalinen)
Käyttäjä aktivoi tiedonsiirron (manuaalinen)
Tuotteet ja varasto
Käyttäjä aktivoi tiedonsiirron (manuaalinen)
Käyttäjä aktivoi tiedonsiirron (manuaalinen)
Asiakasrekisteri
Käyttäjä aktivoi tiedonsiirron (manuaalinen)

Yhteyshenkilö

Kaisa Moberg

Customer Success

+358449471324

[email protected]

Yhteydenotto ohjelmistosta


  • Omat yhteystiedot
  • Ehdot
  • Hidden
  • Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.