Odoo by Avoin.Systems

Avoin.systems

Tehosta yrityksesi toimintaa modernin ERP-järjestelmän avulla 

Odoo on avoimen lähdekoodin toiminnanohjausjärjestelmä, joka sopii erityisesti pk-yritysten tarpeisiin. Odoo on laajennettavissa ja räätälöitävissä yrityksesi tarpeiden mukaiseksi. 

Odoon toiminnoista löytyy esimerkiksi: 

● Varastonhallinta 

● Myynti 

● Ostot 

● CRM 

● Projektinhallinta 

● Verkkokauppa 

● Helpdesk 

● POS-järjestelmä 

ERP-järjestelmät mielletään usein kankeiksi, laajoiksi ja kalliiksi järjestelmiksi – sen sijaan Odoo on joustava, kustannustehokas sekä erittäin käyttäjäystävällinen järjestelmä. Monipuolisuudestaan huolimatta järjestelmä on erittäin looginen ja käyttäjäystävällinen, sillä moduulien toimintalogiikka on yhtenäinen läpi koko järjestelmän ja eri toiminnot keskustelevat saumattomasti keskenään. 

Odoo + Netvisor 

Olemme tehneet ERP:n ja taloushallinnon liittämisen helpoksi. Meiltä löytyy valmis integraatio Netvisoriin, jolloin myynti- ja ostolaskut, asiakkaat sekä tuotteet kulkevat järjestelmästä toiseen

automaattisesti. Odoossa yrityksesi työntekijät hoitavat työnsä yhdessä järjestelmässä reaaliaikaisesti. Taloushallinto hoidetaan taloushallinnon järjestelmässä, joko yrityksesi oman kirjanpitäjän tai tilitoimiston toimesta. 

Taloushallinnon ja Odoon saumattomalla yhteistyöllä hoidat yrityksesi toimintaa sujuvasti ja varmistat, että yrityksen myynti, varastonhallinta ja kirjanpito ovat aina synkronoituna. Asiakkaalle on tehty selkeäksi jako eri toimintojen välillä ja ylimääräistä manuaalista työtä ei ole. 

Avoin.Systems – ihmisläheinen kumppani yrityksesi kehittämisessä

Erikoisalaamme on pk-yritysten ERP-käyttöönotot. Ratkaisumme perustuvat moderniin Odoo ERP-järjestelmään, joka on nopeasti kasvava ja kehittyvä avoimen lähdekoodin toiminnanohjausjärjestelmä. Tarjoamme yrityskohtaisia kehityspalveluita ja toimialakohtaisia tuotepaketteja pk-yritysten toiminnanohjaukseen. Toimintamallimme perustuu avoimeen ja tiiviiseen yhteistyöhön, jossa kokeneet asiantuntijamme varmistavat, että asiakkaamme saavuttavat liiketoimintatavoitteensa Odoon avulla. Jatkuvan palvelun mallilla saamme optimoitua ERP-järjestelmää ja yrityksen toimintamalleja kokonaisvaltaisesti yrityksen tarpeiden mukaisesti. 

Lue lisää Avoin.Systemsin sivustolta ja varaa Odoo demo.

Integraatiot

Integraatiot
Netvisoriin
Netvisorista
Asiakastiedot ja -tehtävät
Tiedon tallentaminen aktivoi tiedonsiirron (reaaliaikainen)
Käyttäjä aktivoi tiedonsiirron (manuaalinen)
Myyntilaskut ja -tilaukset
Asiakas voi valita itse ajastuksen (automaattinen)
Ei mahdollinen
Tuotteet, nimikkeet, rakenteet
Tiedon tallentaminen aktivoi tiedonsiirron (reaaliaikainen)
Käyttäjä aktivoi tiedonsiirron (manuaalinen)
Ostolaskut ja -tilaukset
Ei mahdollinen
Tiedon tallentaminen aktivoi tiedonsiirron (reaaliaikainen)
Varastotapahtumat ja -saldot
Asiakas voi valita itse ajastuksen (automaattinen)
Ei mahdollinen

Yhteyshenkilö

Joni Winsten

+358 45 639 6369

[email protected]

Odoo by Avoin.Systems

Ota yhteyttä
Kumppanuustaso:

Partner

Kategoriat:
Toiminnanohjaus
Ota yhteyttä

Yhteydenotto ohjelmistosta


  • Omat yhteystiedot
  • Ehdot
  • Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.