Nepton

Yli 170 000 käyttäjää ja 850 asiakasyritystä sen tietää: Neptonissa hallitset kaikkea työsuhteisiin liittyvää tietoa helposti yhdessä ja samassa palvelussa.

Neptonin käyttöönotto on helppoa ja nopeaa. Meiltä löytyy kokemusta kansainvälisistä ja isoista asiakkuuksista.

Työajanseuranta

Neptonissa hallitset työaikoja, poissaoloja ja vapaita helposti. Ohjaat liiketoimintaa kattavan raportoinnin avulla ja nopeutat prosesseja TES-tulkintojen ja palkanlaskennan automaation ansiosta.

Työajan kirjaaminen onnistuu ketterästi haluamallasi tavalla: työaikapäätteellä, tietokoneella tai mobiilissa. Neptonin edistyksellinen mobiililiittymä on helppo omaksua ja nopea käyttää. Työajan voi kohdistaa reaaliaikaisesti tai päivän päätteeksi, ja saldo on näkyvillä koko ajan. Työntekijä voi jättää loma- ja poissaolopyyntöjä kätevästi itse. Esihenkilö saa automaattisesti ilmoituksen pyynnöistä sähköpostiinsa.

Meillä on hallussa niin yleissitovat työehtosopimukset kuin paikallisetkin sopimukset. TES- ja muiden tulkintojen ansiosta palkka muodostuu automaattisesti työaikamerkintöjen perusteella. Virheet vähenevät, aikaa säästyy – ja palkat maksetaan heti oikein.

Nepton perustuu avoimeen ja muokattavaan API-rajapintaan. Palvelu mahdollistaa integraation yli 40 palkka-, henkilöstöhallinto- sekä toiminnanohjausjärjestelmään. Kehitystyö on jatkuvaa – jos meillä ei ole olemassaolevaa liittymää yrityksenne käyttämään järjestelmään, voimme kehittää sen.

Neptoniin on sisäänrakennettuna moderni Netvisor-liittymä, jonka avulla siirrät kirjatut työtunnit ja TES-tulkitut palkkalajit helposti palkanlaskentaan. Nepton lähettää tiedot suoraan Netvisor API:in REST-rajapinnan välityksellä. Tiedot voidaan lähettää ajastetusti tai manuaalisella ajolla.

Työvuorosuunnittelu

Työvuorojen hallinnalla varmistat oikean resurssoinnin työpisteille. Tiimien päivittäisten tehtävien suunnittelu tapahtuu yksinkertaisesti ja nopeasti. Vuorot ovat työntekijöiden nähtävillä sähköisesti ja esimies voi huomioida poissaolot, lomat ja vuorotoiveet.

Neptonin työvuorosuunnittelu sisältää myös vuorokalenterit, joiden avulla voit luoda vuorokierron mukaiset työvuorot ja lomat eri työntekijäryhmille vaikka koko vuodeksi kerralla. Kalenterin mukaiset vuorot näkyvät palvelussa selkeästi eri käyttäjäryhmille. Työntekijä näkee vuorot, tunnit ja kertymät yhdellä silmäyksellä – myös mobiilissa​.

Integraation kuvaus

Integraatiot
Netvisoriin
Netvisorista
Palkansaajat, palkkaperusteet ja palkkalaskelmat
Asiakas voi valita itse ajastuksen (automaattinen)
Työaika ja matkalaskut
Asiakas voi valita itse ajastuksen (automaattinen)

Yhteyshenkilö

Mikko Ruoho

myyntijohtaja

0440770100

[email protected]

Yhteydenotto ohjelmistosta


  • Omat yhteystiedot
  • Ehdot
  • Hidden
  • Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.