Kasperi

Espina Oy

Kasperi on markkinoiden monipuolisin käyttöomaisuusohjelma, jolla voit seurata kaikkea käyttöomaisuuteen liittyvää laskentaa (sumu- ja evl-poistot, poistoerot, hyllypoistot, IFRS-poistot, kiinteistöinvestointien ALV-vastuut) yhdessä ja samassa järjestelmässä.

Integroidun liittymän avulla siirrät helposti uudet käyttöomaisuushankinnat Netvisorista Kasperiin ja vastavuoroisesti Kasperin tuottamat poisto-, poistoeron muutos- ja myyntitositteet Netvisoriin, yleensä kuukausitasolla.

Kasperissa on kattavat valmisraportit niin kuukauden- kuin tilikauden vaihteeseen. Valmiit ja ohjaavat verolomakepohjat 62, 12A, 6B säästävät aikaa ja minimoivat virheitä veroilmoitusten täytössä.

Kasperia kehittää ja ylläpitää käyttöomaisuuslaskentaan erikoistunut Espina Oy, jolla on yli 30 vuoden kokemus alalta. Espina tarjoaa kattavat tuki- ja konsultointipalvelut kaikkiin poistolaskennan ongelmatilanteisiin. Espina tarjoaa myös nopean ja vaivattoman Kasperi-ohjelmiston käyttöönoton avaimet käteen –periaatteella. Meiltä löytyvät valmiit konversiorutiinit useimmista järjestelmistä Kasperiin.

Integraatiot

Integraatiot
Netvisoriin
Netvisorista
Kirjanpitoaineisto
Käyttäjä aktivoi tiedonsiirron (manuaalinen)
Käyttäjä aktivoi tiedonsiirron (manuaalinen)

Yhteyshenkilö

Jukka Järvinen

Tuotepäällikkö

+358 50 408 0955

[email protected]

Yhteyshenkilö

Ville Ristiluoma

Tuoteasiantuntija

+358 44 331 2089

[email protected]

Kumppanuustaso:

Partner

Kategoriat:
Liiketoiminta Talous
Lisätietoa:

Kasperi

Ota yhteyttä Kasperiin

Yhteydenotto ohjelmistosta


  • Omat yhteystiedot
  • Ehdot
  • Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.