Ecom Jet

Taloushallinnon pilviohjelmisto talotekniikka-alalle

Ecom Jet on sähkömiehen, putkimiehen ja rakennusmiehen ohjelmisto. Sillä laskutat, maksat laskujasi ja järjestelet työt uskomattoman helposti.

Ecom Jet on täysiverinen pilvipalvelu, josta työntekijäsikin iloitsevat. Ohjelmisto on täysin käytettävissä mobiilisti, joten töiden jakaminen ja työkulujen kirjaaminen sujuu sukkelasti vaikka älypuhelimella.


Ecom Jetin ominaisuudet

Myyntilaskutus

  • Luo ja lähetä laskut kätevästi sähköisesti. Onnistuu myös paperisena. Seuraa laskulle kohdistuneita suorituksiasi. Liitä vain pankkitunnuksesi palveluun.

Ostolaskutus

  • Nouda sähköiset ostolaskut automaattisesti laskutusoperaattoriltasi. Hyväksy laskut ja siirrä maksuaineisto automaattisesti maksatukseen.

Työmääräimet

  • Laskuta ja hallitse tilauksiasi tehokkaasti. Jaa työt näppärästi asentajille. Tuo ostolaskuilta rivejä ja siirrä valmiit tilaukset helposti laskutukseen.

Työkulukirjaukset

  • Kirjaa työtunnit, kulut sekä materiaalit selkeästi työmääräimelle. Varmista, että laskutuksesi täsmää. Tee kirjaus jo työmaalla!

Kohderekisteri

  • Ylläpidä rekisteriä kohteistasi. Seuraa ja hallitse asiakkaittesi työmaita yhdestä paikasta.

Tuoterekisteri

  • LVIS-alan tuotteet valmiina tuoterekisterissä. Lisää omia tuotteita vaivattomasti.

Tuotehinnoittelu

  • Tehosta laskuttamista automaattisilla hinnoittelusäännöillä. Pidä laskutusperusteesi linjassa yrityksesi taloudellisten tavoitteiden kanssa.
Ecom Jet – Netvisor -integraatio

Ecom Jetin ja Netvisorin välisen rajapinnan kautta siirtyy asiakkaan kauden päätösaineisto. Kuun lopussa siis kirjanpitäjä, tai asiakas itse, tekee kauden päätöksen, ja aineisto siirtyy automaattisesti Ecomista pääkirjanpidon ohjelmaan.  Käytännössä kaikki laskut ja suoritukset siirtyvät tuolloin yhtenä muistiotositteena, jonka liitteenä on myös PDF-muotoiset kirjanpitopäiväkirjat. Siirrettävä muistiotosite sisältää tiliöintejä, joilla on tekstikommenttina tositetason yksilöintitietoja (laskun numero, asiakas ja päiväys).

Tietojen sähköinen siirto vapauttaa kirjanpitäjltä tietojen käsinsyöttöön käytettävän ajan tuottavampaan työhön ja näin säästytään myös näppäilyvirheiltä.

Rajapinta avataan Ecomin asiakaspalvelussa. Ota siis yhteyttä osoitteeseen: asiakaspalvelu@ecom.fi

Kumppanuustaso:

Partner

Kategoriat:
Toiminnanohjaus
Lisätietoa:

Lue lisää: Ecom Jet

Ota yhteyttä Ecom Jetiin

Yhteydenotto ohjelmistosta


  • Omat yhteystiedot
  • Ehdot
  • Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.