Collapick Tempo ERP tuoteperhe

Teollisuuden, tukun ja huollon toiminnanohjaukseen sekä kehittämiseen.

Collapickin tarjoama moderni toiminnanohjaus lähtee yrityksestä ja sen prosesseista liikkeelle – ei järjestelmästä tai ulkoisista tekijöistä. Ohjelmistojen ja ERP-järjestelmien tulee palvella käyttäjiään ja taipua yritysten prosesseihin, ei toisinpäin. Keskitä toiminnanohjaustarpeesi meille, ja voit itse keskittyä liiketoimintasi pyörittämiseen.

Collapick tarjoaa käyttäjäystävällistä, suomenkielistä ja integraatioilla rikastettua toiminnanohjausta, jonka tuotteiden moottorina toimii avoimen lähdekoodin Odoo ERP. Olemme erityisesti keskittyneet valmistavaan teollisuuteen, tukkuihin sekä huoltoon, ja kehittäneet tuotteitamme sekä Odoota näitä toimialoja varten. Erityisosaamistamme ovat erilaiset rajapinnat, sillä tarjoamme EDI-yhteyksiä esimerkiksi keskusliikkeisiin sekä integraatioita suunnitteluohjelmistoihin, nestausohjelmistoihin ja talousohjelmistoihin. Lisäksi olemme kehittäneet helppokäyttöliittymät tuotannon (MES), varaston sekä huollon tarpeisiin. Voit tutustua tuotteisiimme ja ottaa rohkeasti yhteyttä, sillä näytämme mielellämme osaamistamme joustavasti etänä tarjoamalla kattavan demon veloituksetta.

Collapick Tempo pähkinänkuoressa

 • Teollisuuteen, tukkuun ja huoltoon optimoitu Odoo ERP
 • Modulaarinen järjestelmä, jossa valittavana kaikki toiminnot tai moduuli kerrallaan: esim.
 • Varasto, tuotanto, CRM, myynti, osto tai huolto
 • Täysin mobiili pilvipalvelu
 • Integraatiot muihin järjestelmiin
 • Muokattavissa asiakaskohtaisesti
 • Suomenkielinen, käyttäjäystävällinen ja visuaalinen
 • Saatavilla erilaisia tuotekonfiguraattoreita asiakastarpeisiin
 • Helppokäyttöliittymät tuotantoon, varastoon ja huoltoon

Collapick Tempo tuoteperhe ? Netvisor

Me Collapickilla uskomme, että modernin toiminnanohjausjärjestelmän tulee tarjota integraatiot parhaisiin markkinoilla oleviin ratkaisuihin, ja koota ne yhteen saman järjestelmän alle. Hoida siis toiminnanohjaus Collapick Tempolla ja taloushallinto Netvisorilla! Siinä missä Netvisor hallitsee yhden järjestelmän taktiikalla taloushallinnon, kirjanpidon, palkanlaskennan ja laskutuksen, Collapick Tempo täydentää kokonaisuutta tuomalla mukaan kattavamman varasto- ja materiaalihallinnon oman toiminnanohjausjärjestelmänsä kautta. Yhteystyötä täydentää rajapintayhteys, joka mahdollistaa saumattoman yhteistyön ja tiedonsiirron yrityksen kirjanpidon, varastonhallinnan sekä myynnin välillä. 

Netvisoria käyttää 1600 tilitoimistoa ympäri maan, joten asiakkaalla on paljon vaihtoehtoja itse tilitoimistojen suhteen. Samaa joustoa tarjoavat myös Odoota pohjanaan hyödyntävät toiminnanohjausjärjestelmät, jolloin et koskaan jää vain yhden toimittajan järjestelmän vangiksi. Integraatio kannattaa, sillä Netvisor mahdollistaa laajat, Suomen kirjanpitolainsäädännön mukaiset taloushallinnan ominaisuudet, joita tuotteidemme moottorina käyttämämme Odoo ei samassa mittakaavassa mahdollista Suomessa.


Lue lisää meistä ja järjestelmästä verkkosivuiltamme >

Yhteyshenkilö

Kristian Rasehorn

044 987 0468

[email protected]

Yhteyshenkilö

Jarno Laine

050 301 2956

[email protected]

Collapick Tempo ERP tuoteperhe

Kategoriat:
Toiminnanohjaus
Lisätietoa:

Collapick

Yhteydenotto ohjelmistosta


 • Omat yhteystiedot
 • Ehdot
 • Hidden
 • Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.