Admicon Insite

Admicom Insite on rakentamisen kustannusseurannan työkalu, joka voidaan integroida Netvisorin taloushallintajärjestelmään. Insiteen luodaan hankkeen kustannusten tavoitearvio litteratasoisesti joko Excel-tuontina tai hyödyntäen Admicom Estima – määrä- ja kustannuslaskentaohjelmistolla tuotettua tietoa. Mikäli tavoitteesta poiketaan, voidaan Insitessä päivittää hankkeen ennustetta.

Varsinainen toteuma imuroidaan Netvisor-integraation kautta, niin ostolaskujen, palkkojen, kuin myyntitulojenkin osalta. Insiten ja Netvisorin yhteistyöllä tiedät, miten hankkeellasi menee reaaliaikaisesti. Tämä mahdollistaa hankkeen litterakohtaisen kustannushallinnan ja tuottaa tietoa, jolla kustannuslaskentaa voi tarkentaa ja tehostaa. 


Kuvassa näkyy Insiten Litterat-näkymä, jossa näet litterakohtaisen tavoitteen, ennusteen, ja toteuman. Litteroille kohdistuneet ostolaskut ja palkat. Estima-ohjelmassa tuotetut laskennan suoriterivit kustannuksineen ja määrineen ovat myös nähtävillä litterakohtaisesti.

Ota yhteyttä >>

Tutustu lisää >>

Integraation kuvaus

Integraatiot
Netvisoriin
Netvisorista
Kirjanpitoaineisto
Ei mahdollinen
Asiakas voi valita itse ajastuksen (automaattinen)
Myyntilaskut, -tilaukset ja hyvityslaskut
Ei mahdollinen
Asiakas voi valita itse ajastuksen (automaattinen)
Palkanlaskennan perusteet ja palkkalaskelmat
Ei mahdollinen
Asiakas voi valita itse ajastuksen (automaattinen)

Yhteydenotto ohjelmistosta


  • Omat yhteystiedot
  • Ehdot
  • Hidden
  • Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.