Kuvaus

Visman perintä- ja huomautuspalvelut ovat helposti käytettävissäsi suoraan Netvisorista. Voit käyttää palvelua oman tarpeesi mukaan, ilman sitovaa vuosimaksua. Lakimieheltämme saat maksuttoman alkuneuvottelun esimerkiksi erilaisissa riitatilanteissa tai yhtiöoikeudellisissa asioissa.

Sähköiset perintä- ja huomautuspalvelut tehostavat kaikenkokoisten yritysten toimintaa ja nopeuttavat saatavien kotiutumista yrityksesi tilille. Palvelu sopii sekä yksittäisiin toimeksiantoihin että säännölliseen tarpeeseen. Tilitoimistot voivat helposti hallinnoida omien asiakkaidensa erääntyneitä saatavia master-tunnuksen avulla.

Perintään erikoistuneen kumppanin avulla yrityksesi myyntisaamisten kierto nopeutuu, jolloin yrityksesi käyttöön jää enemmän rahaa. Muistutusten lähettämiseen ja maksuneuvotteluihin kuluu aikaa. Kun jätät nämä tehtävät ammattilaisten hoidettavaksi, pystyt säästämään omaa työaikaasi. Palvelut ovat helppokäyttöisiä ja pystyt seuraamaan toimeksiantojesi tilannetta reaaliaikaisesti.

Perintä- ja huomautuspalvelut ovat valmiina käyttöönotettavaksi suoraan Netvisorista. Sopimuksia ei tarvita. Kun lähetät ensimmäisen toimeksiannon, saat sähköpostiisi linkin, jonka kautta voit hyväksyä palvelun käyttöehdot. Muuta ei tarvita, aloitamme heti toimenpiteet saatavasi kotiuttamiseksi.

Lisätietoja Visma Financial Solutions Oy:n huomautus- ja perintäpalvelu Duetosta https://support.netvisor.fi//

Lataukset

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.