Kuvaus

Taloushallintopalvelut

Valjas tuottaa talous- ja palkkahallinnon palveluita avaimet käteen ratkaisuna kaiken kokoisille pk-yrityksille. Palvelut toteutetaan yhden luukun periaatteella nimetyn yhteyshenkilön tai tiimin toimesta. Sovitulle palvelupaketille määritelty kiinteä kuukausihinta takaa sen, että meidän kannustin on aina palveluiden tehokkaasta organisoimisesta, eikä laskutettujen tuntien maksimoimisessa.

Kun taloushallinto on Valjaan vastuulla, ei yrityksesi tarvitse huolehtia poissaoloista, lomituksista, koulutuksista, rekrytoinneista ja muuttuvan lainsäädännön seuraamisesta. Pk-yrityksissä pieni vain muutaman henkilön talousosasto on usein kustannustehoton ja haavoittuvainen, kun niiden on vaikea houkutella ja pitää kiinni kyvykkäistä taloushallinnon työntekijöistä. Valjas tarjoaa ratkaisun tähän yhtälöön.

Controller-palvelut

Controller on talousalan korkeasti koulutettu moniosaaja. Controller voi tyypillisesti vastata yrityksen sisäisestä raportoinnista sekä tuottaa ja analysoida taloudellista tietoa yrityksen johdon päätöksenteon tueksi. Controller voi myös esimerkiksi pääkirjanpitäjän roolissa vastata pk-yrityksen päivittäisen taloushallinnon pyörittämisestä kirjanpidosta ja kustannuslaskennasta aina tilinpäätökseen saakka.

Controller-palvelut on joustava tapa saada taloushallinnon asiantuntija pk-yrityksen käyttöön oli sitten kyse muutamasta tunnista viikossa tai kokopäiväisestä resurssista. Controllerimme on tyypillisesti laskentatoimen KTM tai tradenomi, jolle on kertynyt useamman vuoden kokemus kaikilta keskeisiltä taloushallinnon osa-alueilta sekä muodostunut välineet ymmärtää eri asiakasyritysten liiketoimintaa.

CFO-palvelut

CFO ottaa kokonaisvastuun yrityksenne talousprosessista ja sen kehittämisestä, osallistuu johtoryhmän työskentelyyn asiantuntijajäsenenä, vastaa sovittujen liiketoimintamittareiden (KPI) seurannasta ja laatii esimerkiksi investointi- ja käyttöpääomalaskelmia.

Palvelua voidaan laajentaa kattamaan Business Intelligence tiedon hyödyntäminen sekä toimitusjohtajan sparraaminen. CFO voi toimia myös Valjaalle ulkoistetun talousosaston vetäjänä. Valjaan CFO:lla on pitkä kokemus vaativista pk-yritysten taloushallinnon tehtävistä esimiehen tai asiantuntijan roolissa sekä konkreettista liiketoimintaosaamista.

 

Osoite

Urho Kekkosenkatu 2 C Helsinki 00100

Näytä toimipiste kartalla

Pyydä tarjous

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.

Ihmiset

Pasi Tasanen

Toimitusjohtaja
+358 46 923 0449

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.