Kuvaus

Luodaan yhdessä yrityksesi menestystarina!

Yksin on haastava pärjätä muuttuvassa maailmassa. Me, Tilivahdilla uskomme, että yhdessä tekemällä syntyy parhaimmat lopputulokset. Lakisääteisen kirjanpidon ja palkanlaskennan lisäksi tarjoamme eri tasoisia konsultointipaketteja, jolloin rinnallanne liikkuu toinen silmäpari. Voimme yhdessä toteuttaa yrityksenne tavoitteita esimerkiksi asiakasstrategioiden, markkinointisuunnitelmien, resursointilaskelmien ja kilpailija-analyysien avulla.

Yhtiömme toimistot sijaitsevat Helsingissä ja Pyhtäällä. Asiakkaamme ja työntekijämme sijaitsevat kuitenkin ympäri Suomea. Suosimme etätyöskentelyä ja etäyhteyksiä, joten saamme yhteyden järjestettyä vaikka asuisitte kauempanakin. Palvelemme suomen kielen lisäksi sekä englanniksi, ruotsiksi että venäjäksi.

Yhtiömme arvoja ovat:

Tavoitteellisuus – ei ole häpeä asettaa tavoitteita. Näiden avulla pystymme myös pitämään follow uppeja ja seuraamaan tavoitteiden täyttymistä ja pohtimaan tavoitteisiin pääsemistä.

Sydämellisyys – lukujen takana on ihmiset. Tarjoamme aina parhaan osaamisemme ihmisille. Pyrimme välttämään vaikeiden termien käyttämistä, jotta jokaisella yrittäjällä olisi mahdollisuus tehdä päätökset oikeilla talousluvuilla.

Luotettavuus – yhteistyömme sydän on keskinäinen luottamus. On tärkeää, että me voimme luottaa asiakkaaseen ja asiakas voi luottaa ammattitaitoomme. Kouluttaudumme ja verkostoidumme, jotta voimme tarjota tuoreimmat tiedot jokaisen asiakkaamme käyttöön.

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.