Kuvaus

Tilitoimisto Parainen – Solvix Oy

Tarjoamme laadukkaita ja monipuolisia taloushallinnon peruspalveluja sekä vaativia asiantuntijapalveluja asiakaslähtöisesti ja luottamuksella. Tarvittava palvelukokonaisuus rakennetaan kunkin asiakkaan toimialaan, tilanteeseen ja lähtökohtiin sopivaksi.

Toiminta-ajatuksenamme on olla asiakkaillemme kumppani, jonka puoleen voi kääntyä taloushallinto- ja verotusasioiden lisäksi muissakin liiketoimintaan liittyvissä asioissa.

Sähköinen tilitoimisto Paraisilla

MPT-Tilitoimisto Solvix Oy on erikoistunut sähköiseen taloushallintoon. Käytämme sähköisiä Netvisor- ja Procountor -taloushallinto-ohjelmia sekä Affärssystemet Garp -taloushallinto-ohjelmistoa. Sähköinen taloushallinto-ohjelmisto sallii asiakkaiden ja tilitoimiston joustavan yhteistyön ja mahdollistaa reaaliajassa olevan taloushallinnon.

Tilitoimistopalvelumme

  • Kirjanpito- ja tilinpäätösasiat sekä veroilmoitukset
  • Laskutus, maksatuspalvelut, palkanlaskenta ja HR-asiat
  • Sisäinen laskenta, yrityksen taloustilanteen ja riskien analysointi
  • Aloittavan yrittäjän neuvonta
  • Controller- ja talouspäällikköpalvelu

Liikkeenjohto- ja konsultointipalvelut

Palvelemme yrityksiä laaja-alaisesti yritystoiminnan eri vaiheissa. Yritysten perustamiset, yritysmuutokset ja -kaupat, yhtiöoikeudelliset palvelut, rahoitus- ja verosuunnittelu, businessanalyysit sekä IP-oikeuksiin liittyvät asiat kuuluvat toimistomme palveluihin.

Kiinnostuitko?

Mikäli haluat keskustella taloushallinnostasi asiantuntijamme kanssa, ota yhteyttä! Annamme sinulle mielellämme tarjouksen palveluistamme.

Päätoimipiste

Suomen Talousverkko Oy

Osoite

Rantatie 30 Parainen 21600

Näytä toimipiste kartalla

Pyydä tarjous

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.

Ihmiset

Leena Reunanen

Yrittäjä
010 574 2400

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.