Kuvaus

Olemme liiketoimintalähtöinen asiakkaan kasvukumppani, joka on keskittynyt puhtaasti sähköiseen taloushallintoon ja erinomaiseen henkilökohtaiseen asiakaspalveluun. Toimistomme sijaitsevat Lohjalla ja Helsingin keskustassa.

Tarjoamme yksilöllistä tilitoimistopalvelua ja liiketoiminnan konsultointia pk-yrityksille. Jokaisen asiakkaan kanssa etsitään yhdessä paras tapa taloushallinnon hoitoon.

Meillä syntyi heti alusta hyvä keskusteluyhteys, joka on säilynyt tähän päivään asti. Olemme saaneet yhteistyömme kautta enemmän kuin pelkän tilitoimistokumppanin. Olemme saaneet konsultoivaa apua ja vastauksia kysymyksiin aina kun niitä on tarvittu. Asiat ovat yksinkertaisesti vaan hoituneet ja sen turvin on ollut luottavaista pyörittää omaa liiketoimintaa. Tilitoimistosta saatu data on ollut aina virheetöntä ja työ erittäin täsmällistä.

– Johannes Jokelin, toimitusjohtaja, Opinahjo Oy

Sähköinen tilitoimisto Lohjalla

Käytössämme on markkinoiden johtavat taloushallinnon ohjelmistot: Procountor ja Netvisor. Valitsemme näistä asiakkaalle parhaiten sopivan.

Kehittyneistä sähköisistä työkaluista huolimatta henkilökohtainen palvelu ja osaaminen ovat valttimme, josta hyödyt eniten.

Kirjanpitopalvelut yrityksellesi

Tarjoamme sekä yrityksen taloushallinnon kokonaisratkaisuja että esim. vain pääkirjanpito-tilinpäätöspalveluja. Palveluihimme kuuluu:

  • Sähköinen taloushallinto
  • Digitaaliset taloushallinnon ratkaisut
  • Palkanlaskennan palvelut
  • Taloushallinnon konsultointi ja neuvonta
  • Hallintopalvelut (yrityksen perustaminen/lopettaminen, yritysjärjestelyt, rahoituspalvelut yms.)

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä, keskustellaan lisää ja löydetään yhdessä paras palvelukokonaisuus tarpeidesi mukaan!

Päätoimipiste

Suomen Talousverkko Oy

Osoite

Laurinkatu 43 Lohja 08100

Näytä toimipiste kartalla

Pyydä tarjous

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.

Ihmiset

Piia Ansala

Yrittäjä
+358 40 720 1717

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.