Kuvaus

Talousverkon tilitoimisto Lappeenranta on monipuolinen ja joustava tilitoimisto, joka perehtyy jokaiseen asiakkaaseen syvemmin kuin perinteisesti. Otamme oikeasti huomioon jokaisen asiakasyrityksen tarpeet yrityksen kokoon katsomatta sekä pyrimme aina mahdollisimman henkilökohtaiseen palveluun. Meillä yrityksesi kirjanpito on asiantuntevissa käsissä.

Tultuamme Talousverkon asiakkaaksi taloushallintomme sähköistettiin käytännössä kokonaan. Siirtyminen täysin sähköiseen taloushallintoon on parantanut huomattavasti työnteon tehokkuutta niin meillä kuin tilitoimistossakin. Lisäksi Talousverkko on tarjonnut meille monipuoliset erikoispalvelut kasvuyrityksen tarpeiden mukaan myös normaalin taloushallinnon ulkopuolelta. Tyytyväisenä asiakkaana suosittelen Talousverkkoa myös muille!

– Tero Eskola, Managing Director, Mevea Ltd.

Sähköisen taloushallinnon edelläkävijä

Sähköinen taloushallinto on ydinosaamistamme. Teemme tarvittaessa perinteistä paperista kirjanpitoa, mutta suosittelemme asiakkaillemme nykyaikaista digitaalista taloushallintoa, joka vapauttaa aikaasi niiden asioiden pariin, joissa ole mestari.

Kehittyneistä sähköisistä työkaluista huolimattta henkilökohtainen palvelu ja osaaminen on valttimme, josta hyödyt eniten.

 

Ammattilainen palveluksessasi

Kauttamme saat kaikki tarvitsemasi taloushallinnon palvelut. Tukenamme on koko Talousverkko-ketjun osaaminen, joten voit olla varma, että taloutesi on osaavissa käsissä.

Kauttamme saat kaikki nämä palvelut:

  • Kirjanpito- ja tilinpäätösasiat sekä veroilmoitukset
  • Laskutus, maksatuspalvelut, palkanlaskenta ja HR-asiat
  • Sisäinen laskenta, yrityksen taloustilanteen ja riskien analysointi
  • Aloittavan yrittäjän neuvonta
  • Controller- ja talouspäällikköpalvelu

Palvelemme myös uusia ja vanhoja Holvi-asiakkaita. Lue lisää Holvista täältä tai vieraile Holvin omilla sivuilla tästä. 

Päätoimipiste

Suomen Talousverkko Oy

Osoite

Leirikatu 22 Lappeenranta 53600

Näytä toimipiste kartalla

Pyydä tarjous

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.

Ihmiset

Päivi Heiskanen

Toimiston esimies / Aluepäällikkö
+358 40 533 0681

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.