Kuvaus

Tilitoimisto Hämeenlinna – Tilitoimisto Onnimanni – Kiinteistöpalvelut

Tilitoimisto Onnimanni palvelee monipuolisesti niin yrityksiä kuin yhdistyksiäkin. Tavoitteena on, että asiakas hyödyntää kirjanpitoon kerättyjä tietoja toiminnassaan.

Nykyaikaisilla välineillä kirjanpidosta saa helposti muitakin raportteja kuin tuloslaskelman ja taseen. Tilitoimisto Onnimannista saa apua myös esimerkiksi yhdistyksen tai yrityksen perustamiseen, neuvoja tuonti- ja vientiasioissa tai laskelmia päätöksenteon tueksi.

Yhdistyksemme on antanut palkka- ja taloushallinnon kokonaisuudessaan Tilitoimisto Onnimannin hoidettavaksi. Onnimanni huolehtii laskutuksesta ja laskujen maksusta yhdistyksen päätösten mukaisesti. Suosittelemme tällaista ratkaisua ja Tilitoimisto Onnimannia muillekin

–  Hanna Niskanen, hallituksen puheenjohtaja, Tavastsvenska föräldraförening rf

Sähköinen tilitoimisto Hämeenlinnassa

Toteutamme palvelumme sähköisesti ja käytössämme on markkinoiden parhaat työkalut.  Voit esimerkiksi toimittaa tositteet perinteisesti paperisina kenkälaatikossa tai WhatsAppilla Ezy Expense -palvelun avulla. Kaikkiin palveluihin löytyy niin manuaalisia kuin sähköisiä ratkaisuja. Palveluun kuuluu juuri asiakkaalle sopivan ratkaisun löytäminen. Tarpeen tullen teemme myös perinteistä kirjanpitoa.

Kattavat tilitoimistopalvelumme

  • Kirjanpito, veroilmoitukset, raportointi
  • Maksuliike, alv-tilitykset ja -ilmoitukset
  • Palkanlaskenta, lomalaskenta
  • Sähköinen taloushallinto
  • Taloushallinnon neuvonta ja laskelmat

+ kiinteistöpalvelut

Kiinnostuitko?

Mikäli haluat keskustella tarkemmin tilitoimistopalveluistasi, ota yhteyttä! Annamme sinulle tarjouksen, josta sinun on vaikea kieltäytyä.

Päätoimipiste

Suomen Talousverkko Oy

Osoite

Sibeliuksenkatu 4 Lh 11 Hämeenlinna 13100

Näytä toimipiste kartalla

Pyydä tarjous

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.

Ihmiset

Jenni Mannila

Yrittäjä, kirjanpitäjä
+358 40 830 4405

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.