Kuvaus

Maventa EDI on pk-yrityksille tarkoitettu markkinoiden helpoin ratkaisu tilaus- ja toimitusketjun sähköistämiseen. 

Maventa EDI tarjoaa pk-yrityksille mahdollisuudet toimia keskusliikkeiden kanssa tehokkaasti hyödyntäen sähköistä sanomaliikennettä. Maventa EDI -palvelu on integroitu osaksi Netvisorin automatisoidun taloushallinnon kokonaisuutta ja toimii osana myyntitilaus- ja ostotilaustoiminnallisuutta.

Pk-yritykset pääsevät helposti ja kustannustehokkaasti hallitsemaan tilaus-toimitusketjuaan. Uudenlainen EDI-palvelu avaa pk-yrityksille mahdollisuuksia yhteistyöhön isojen ketjujen ja toimijoiden kanssa. Ratkaisu perustuu Visma Solutions Oy:n ja suomalaisen integraatiotoimittajan Youredin, laajaan yhteistyöhön. Yhteistyö keskittyy sähköisen taloushallinnon sekä tilaus- ja toimitusketjun automatisointiin eri toimialoilla pilvipalveluna.

  • Ratkaisun ansiosta pienillä toimittajilla on yhtäläiset valmiudet toimia kustannustehokkaasti tilaus-toimitusprosessissa kuin suuryrityksillä. Asiakkaat saavat palvelun käyttöön ilman investointeja ja erillistä avausmaksua.
  • Ratkaisumme on riippumaton toimialasta, arvoketjujen rakenteesta, pituudesta ja toimijan positiosta, eli ratkaisu sopii esim. maahantuojille, ketjujen tavarantoimittajille, keskusliikkeiden asiakkaille päivittäistavarakaupassa, erikoistavarakauppoihin ja tekniseen tukkukauppaan. 
  • Tulevaisuudessa automatisoimme ja integroimme kaikki liiketoiminnan. ydinprosessit: tuotetietojen hallinta, osto, myynti, varastointi, toimittaminen, laskutus, maksaminen, tullaus, huolinta.

Keskusliikkeistä toteutukset ensimmäisessä vaiheessa alkuvuodesta ovat suorat yhteydet S-ryhmän sekä Wihurin sähköisiin kanaviin. Ota palvelu käyttöön suoraan Netvisor Storesta.

Avainsanat: taloushallinto, laskutus, automaatio, integraatio, tilaus-toimitusketju, EDI

Integraatiot

Integraatiot
Netvisoriin
Netvisorista
Myyntilaskut ja -tilaukset
Tiedon tallentaminen aktivoi tiedonsiirron (reaaliaikainen).
Tiedon tallentaminen aktivoi tiedonsiirron (reaaliaikainen).

Lataukset

TiedotePk-yrityksillemarkkinoidenhelpoinratkaisutilaus-jatoimitusketjunhallintaan (1)

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.