Kuvaus

Manu Online on valmistavalle teollisuudelle suunniteltu ERP-järjestelmä

Manu Online on pilvipalveluna tarjottava ERP-järjestelmä, joka on erityisesti suunniteltu valmistavan teollisuuden toiminnanohjaukseen sekä materiaalivirran hallintaan. Reaaliaikaisen tarvelaskennan avulla suunnittelet ja hallitset tehokkaasti yrityksesi myynnin, oston, valmistuksen, varastot sekä laskutuksen.

Manu Online on pienille ja keskisuurille yrityksille jotka tarvitsevat toiminnassaan tuotannonohjausta ja varastonhallintaa. Manu Online-palvelun avulla pystyt seuraamaan tilausten ja toimitusten tilaa sekä varaston arvoa reaaliaikaisesti internetin välityksellä. Käyttöönotto on helppoa, erillistä asennusta ei tarvita. Ohjelma skaalautuu tarpeidesi mukaan; lisäosia voi ottaa käyttöön toiminnan kasvaessa.

Integraatio Netvisoriin

Manu Online muodostaa yhdessä Netvisorin kanssa koko tilaus-toimitusketjun kattavan järjestelmän, sillä Manusta siirretään myynti- ja ostolaskut helposti edelleen Netvisoriin.

Lue lisää sivuiltamme >>

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.