Kuvaus

LIME Pro on helppokäyttöinen CRM-järjestelmä, jolla saa kattavan kuvan yrityksen asiakastiedoista

Myynnin tuki, tehtävien ja jäsenten hallinta – tai nämä kaikki yhdessä – ovat yksi hyvä esimerkki siitä mihin CRM -järjestelmää voidaan käyttää. Koska järjestelmä on äärimmäisen joustava ja vastaa vaativimpiinkin tarpeisiin, voidaan sitä käyttää niin pienissä yrityksissä kuin isoissa konserneissa.

Työntekoa helpottamassa

LIME Pro on joustava, tehokas ja helppo käyttää. Itse järjestelmä ja toiminnot kasvavat ja mukautuvat teidän tarpeidenne mukaan. Superkenttien ja välilehtien avulla LIME Pro rakennetaan niin, että saatte esille aina juuri haluamanne tiedon oikeassa paikassa. Ominaisuuksien ja asetusten avulla käyttöjärjestelmää voidaan muokata myös niin, että se näyttää erilaiselle eri käyttäjille, jakaen vain tarvittavaa tietoa ja tehden työskentelyn mahdollisimman helpoksi jokaiselle käyttäjälle.

LIME PRo on suunnattu B2B & B2C myyntiorganisaatioille.

  1. Joustavuus! Muokkaamme järjestelmästä juuri sellaisen kuin haluatte ja tarvitsette. Kun tarpeenne tulevaisuudessa muuttuvat ja kasvavat, LIME Pro kasvaa mukana!
  2. Käyttäjäystävällisyys! Hankalat järjestelmät keräävät pölyä — yksinkertaisia järjestelmiä käytetään! Siksi LIME Pro on rakennettu johtotähtemme VISUAL BUSINESS idean mukaan, jossa painopiste pysyy helppokäyttöisyydessä.
  3. Rahan arvoista! Riippumatta siitä muodostuuko ratkaisustasi monimutkainen tai yksinkertainen, CRM-järjestelmämme toimitetaan aina kilpailukykyiseen hintaan. Sen lisäksi et saa pelkkää ohjelmaa, vaan koko Lundalogikin; ison tukijoukon CRM-projektiinne, sekä äärettömän määrän tietoa ja kokemusta CRM-järjestelmien saralta.
  4. Testattua ja luotettavaa! LIME Pro on monikielinen, fiksu ja keskustelee mielellään kolmansien osapuolien kanssa. Se tekee järjestelmästä yrityksenne ohjaamon, jolloin työntekijöiden tarvitsee työskennellä vain yhdellä ohjelmalla!

Integraatio Netvisorin kanssa mahdollistaa asiakas- ja laskutusdatan integraation.

Lue lisää sivuiltamme >>

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.